مروری بر صفات ریختشناسی، تشریحی، چرخهی زندگی و پراکنش جغرافیایی بارناکلهای سواحل جنوب ایران و بررسی راههای مقابله با آنها(Iran Barnacles)
مروری بر صفات ریختشناسی، تشریحی، چرخهی زندگی و پراکنش جغرافیایی بارناکلهای سواحل جنوب ایران و بررسی راههای مقابله با آنها(Iran Barnacles)
مروری بر صفات ریختشناسی، تشریحی، چرخهی زندگی و پراکنش جغرافیایی بارناکلهای سواحل جنوب ایران (خلیج فارس و دریای عمان) و بررسی راههای مقابله با آنها (قسمت اول)
تعداد صفحات قسمت اول: 70 صفحه (بیش از 16490 واژه) حجم فایل قسمت اول: 11 مگابایت تعداد صفحات قسمت دوم: 60 صفحه (بیش از 13530 واژه) حجم فایل قسمت دوم: 6.2 مگابایت
هر دو قسمت اول و دوم هم به فرمت Word و هم به فرمت pdf تقدیم حضور می شوند.
از جمله مزایای این تحقیق می توان به این موارد اشاره کرد: 1. تمامی مطالب به زبان شیوای فارسی نگارش شده اند. 2. متن داخل عکس هایی که از کتاب یا مقاله استخراج شده اند، بیشترشان به فارسی ترجمه و در همان عکس درج شده اند. 3. در متن رفرنس دهی دقیق انجام شده است. 4. تمامی رفرنس های استفاده شده در انتهای فایل قسمت دوم با الگویی استاندارد لیست شده اند. 5. دارای جدول های کاربردی است. 6. عکس های با کیفیت عالی و رنگی به کار گرفته شده اند. 7. تمام الگوهای نگارشی از جمله نیم فاصله، نقطه، ویرگول و غیره، کاملا درست و بجا استفاده شده اند. 8. به جرات می تونم بگم فایل های ارائه شده بدون هیچگونه غلط علمی و یا حتی اشتباه تایپی می باشد. 9. مطالب از پایان نامه ها، کتاب ها و مقالات متعددی گردآوری و ترجمه شده اند. 10. در متن برای تمامی جدول ها و شکل ها نشان گذاری شده است (ارجاع داده شده اند). 11. باز هم به جرات میتونم بگم تنها مرجع فارسی که درباره بارناکل ها (به خصوص بارناکل های جنوب ایران) می تونید پیدا کنید، همین دو فایل است ولاغیر! 12. متن با فونت B-Nazanin سایز 14 نگارش شده است. 13. زیر تمامی شکل ها و جدول های ارائه شده، توضیح کوتاهی آمده است. 14. فهرست مطالب به همراه شماره صفحات دقیق در ابتدای هر دو فایل قسمت اول و قسمت دوم، موجود است.
چکیده (مجموع مطالب قسمت اول و دوم): بارناکلها جزو سختپوستان از شاخه بندپایان هستند. چرخهی زندگی یک بارناکل از دو مرحله عمده تشکیل شده است: مرحله لاروی که به صورت آزادانه شناور است و مرحله بلوغ که برخلاف اقوام متحرکشان(خرچنگها و میگوها ) ثابت و نامتحرک هستند. یافتن مکانی مناسب برای ساکن شدن، احتمالاً مهمترین تصمیم حیاتی است که توسط لاروها گرفته میشود. برای گرفتن این تصمیمِ مهم، بارناکلها از نشانههای محیطی برای تشخیص نقاط مناسب استفاده میکنند. به محض غوطهور شدن لاروهای بارناکلها در اقیانوسها، فرایند رسوب کردن، آغاز میشود. رسوب زیستی (biofouling) یکی از مهمترین مسائل جدی است و سالانه تقریباً یک بیلیون دلار برای ارتش آمریکا هزینه میتراشد. چسب بارناکل، با پایداری بالا و اتصال بسیار محکم در دنیای آبی شناخته شده است. این چسب توسط یک جفت غدهی تخممرغی یا کلیوی ترشح میشود. چسب که در ابتدا مایعی با گرانروی کم است، در مدت کوتاهی بعد از ترشح، سخت و محکم میشود. برشهای نازک رنگ شده از چسبِ سیمانی شده، لایههای منظمی از ماتریکسهای پروتئینی را نشان میدهد که بوسیلهی کربنات کلسیم احاطه شدهاند. از پروتئینهای چسب این جانوران در صنعت داروسازی و همچنین در پزشکی و دندانپزشکی استفاده میکنند. چسب بارناکلها از دانهها و ذرات نانومتری تشکیل شده است. این ذرات به هم متصل شده و بسته به شکل و خاصیت سطحی که قرار است به آن متصل شوند، ساختار خاصی را تشکیل میدهند. در سواحل آبهای جنوب کشورمان، 15 گونه بارناکل گزارش شده است که بیشترین آنها متعلق به خانوادهی Balanoidae با شش گونه است. خلیج چابهار با دارا بودن 8 گونه، متنوعترین منطقه از نظر پراکنش بارناکلها میباشد. آلکیلایزوسیانیدهای خطی با اثر بر روی منطقهی سلولهای روغنی در لاروهای بارناکلها، فعالیت ضدرسوبی دارند. انتشار امواج فراصوت به طرز چشمگیری رسوب یافتن لاروهای تیمار شده را نسبت به لاروهای شاهد کاهش میدهد. استفاده از حبابها و میکروجریانها فقط در مراحل ابتداییِ رسوب یافتن بارناکلها کارایی دارد. تجزیهی آهستهی لاکتیک اسیدی که بر روی سطح قرار داده میشود، تا حد زیادی میتواند مانع اتصال لارو شود.
فهرست مطالب قسمت اول (با خریدن این فایل فقط به مطالب قسمت اول دسترسی خواهید داشت)
راهنماهای رسوب چسبیدن زیر آب به روش بارناکلها فرایند ترشح چسب خواص چسب بارناکلها قدرت چسبِ بارناکلها کاربردهای چسبِ بارناکلها صفات جالب بارناکلها در چسبیدن به سطوح غیرچسبنده و استفاده از سطوحی با پوششهای مختلف برای آزمودن میزان چسبندگی بارناکلها به این پوششها مواد به کار رفته در این تحقیقات روشهای بررسی و مطالعه در این تحقیق نتایج حاصل از این آزمایشات تحلیل و بحث دادههای حاصل از این تحقیقات ریختشناسی و رشد قاعدهی بارناکل فراساختار و اتصالات عرضی چسبِ بارناکل مکانیسم جلوگیری از رسوب در پوششهای PDMSو SPC جذب آب توسط چسبِ بارناکل نتیجهگیری نهایی از این آزمایشات مکانیسم چسبیدنِ بارناکلهای بالغ ساختار ساقه و دستگاه تولیدکنندهی چسب در افراد بالغ تفاوتهای ساختاری بین بارناکلهای مخروطی و بارناکلهای ساقهدار سلولهای غدههای چسبی در بارناکلهای مخروطی و ساقهدار سیستم زهکشی در بارناکلهای ساقهدار سیستم کانالها در بارناکلهای مخروطی و تولید چسب ثانویه حرکت چسب مایع در سیستم کانالی منشاء کوتیکول در دستگاهها غدهای تولید چسب در سطح سلولی در بارناکلهای بالغ مسیر ترشح چسب در بارناکلهای مخروطی مسیرهای ترشح چسب در بارناکلهای ساقهدار نوع و روش تخلیهی چسب در بارناکلهای مخروطی و بارناکلهای ساقهدار تنظیم ترشح پروتئین
فهرست مطالب قسمت دوم (برای دسترسی به مطالب این بخش باید فایل قسمت دوم را خریداری نمایید) ترکیبات چسب و چسبندگی مولکولی درگیری فیزیکی نیروهای چسبندگی انحلالپذیری سیمان (چسبِ سفتشده) پروتئینهای چسب در بارناکلهای مخروطی پروتئینهای چسب در بارناکلهای ساقهدار مقایسهی سیمان و چسب عملنیامده مقایسهی چسبیدن بارناکلها با سایر مدلهای چسبیدن در آب اتصالات عرضی از نوع کوئینون استنباطهای احتمالی از پوستاندازی و سیستم همولنف نتیجهگیری از ساختمان چسبِ بارناکلها پراکنش گونههای مختلف بارناکلها در خلیج فارس و دریای عمان بارناکلهای سواحل جنوبی ایران Amphibalanus amphitrite amphitrite ، مهمترین بارناکلِ خلیج فارس طراحی و سنتز ترکیبات کاوشگر(probe) نشانگذاری شده با فلورسانت و مشاهدهی مستقیمِ نواحی هدف در لاروهای سیپرید بواسطهی ترکیبات دیمتیل- ایزوسیانوآلکیل نتیجهگیری از آزمایشات فلورسانس امواج فراصوت بر روی سیپریدها و بارناکلهای جوانِ Amphibalanus amphitrite amphitrite مواد و روشهای به کار رفته برای سنجش اثر فراصوت بر بارناکلها سیستم انتشار فراصوت ساکن شدن سیپریدها و سنجش میزان مرگومیر آنها سنجش رفتار اکتشافی سیپریدها سنجش رشد بارناکلها تحلیلهای آماری نتایج حاصل از آزمایشات اثر امواج فراصوت بر روی سیپریدها و بارناکلهای جوان مرگومیر سیپریدها سنجش رفتار اکتشافی سیپریدها سنجش رشد بارناکلها تحلیل نتایج حاصل از سنجشهای فراصوت بر روی سیپریدها و بارناکلها اثر حبابهای ریز بر جدا شدن بارناکلها اثرات پلیL- لاکتیک اسید بر اتصال لاروهای سیپرید منابع
اگر دوست داشتید پاورپوینت ارائه ی هر دو قسمت اول و دوم را هم داشته باشید به این لینک مراجعه نمایید.
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |