پروژه کارآفرینی بسته بندی خرما39ص
پروژه کارآفرینی بسته بندی خرما39صفصل اول کلیات
1- 1 مقدمه : خرمامیوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوشخیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا مقداری خرما میل کنید و بلا فاصله یک یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید . خاصیت دیگر خرما ، خنثی کردن اسید اضافی معده است و از آنجا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل درد می شود ، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید ، بدین طریق که 2 تا 3 عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و بنوشید . خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف کنید . خرما برای افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی کنید به جای قند و شکراز خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید . ورزش کاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی که با خرما تهیه شده باشد، استفاده کنند . برای مثال خرما و شیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه، یک قاشق پودر نارگیل ، و یک قاشق آناناس خرد شده ، در مخلوط کن ریخته و معجون فراهم آمده را میل فرمایید . صد گرم خرمای تازه دارای 163 کیلو کالری انرژی ، 9/0 گرم پروتئین ، 3/0 گرم چربی ، 38 گرم گلوسید ،30 میلی گرم فسفر، 3/1 میلی گرم آهن ، 51 میلی گرم کلسیم، 10 میلی گرم ویتامینC می باشد . صد گرم خشک آن دارای 300 کالری انرژی ، 2 گرم پروتئین ، 6/0 گرم چربی ، 73 گرم گلوسید ، 60 میلی گرم گوگرد ، 50 میلی گرم فسفر ، 650 میلی گرم پتاسیم ، 65 میلی گرم منیزیم ، 70 میلی گرم کلسیم ، 2 میلی گرم آهن ، 2/2 میلی گرم نیاسین می باشد. سدیم و ویتامینA آن قابل توجه نیست .
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : بسته بندی خرما با ظرفیت 5000 تن در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : به دلیل فواید بسار زیادی که خرما دارد از جمله : 1ـ پایان نگاهداشتن کلوسترول خون و وقایه از گرفتگی رگها. چون خرما حاوی پاکتیین می باشد. 2ـ از مبتلا شدن به سرطان رودهء بزرگ جلوگیری میکند، از بواسیر بدن را وقایه میکند، مراحل بارداری و ولادت برای زنان آسان میسازد. چون خرما دارای الیاف بسیار مفید و قند برای سرعت هضم می باشد. 3ـ از کرم خوردگی دندانها جلوگیری میکند. چون دارای مواد فلور است. 4ـ مانع تسمم میگردد. چون سودیوم، پوتاسیوم و ویتامین های بسیار مفید دارد. 5ـ از نا توانی و قلت خون «أنیمیا» جلوگیری میکند. چون دارای آهن، جس و ویتامین B2 است. 6ـ از نرمی و شگستگی استخوان جلوگیری میکند. چون دارای کلسیوم، فوسفور و ویتامین أ است. 7ـ برای اشتهاء مفید است و از ضعف ترکیز ذهنی جلوگیری میکند. چون دارای پوتاسیوم است. 8ـ از ضعف عمومی بدن و خفقان قلب انسان را نگه میدارد. چون دارای مگنیسوم و جس است. 9ـ برای علاج روماتیزم بهترین دواست. چون دارای پورون است. 10ـ برای مقابله با سرطان بسیار ضروری می باشد. از جهت آنکه سنیوم دارد. دیده شده است که در مناطق صحرایی که خوراک مردم آن خرما است اصلا مرض سرطان وجود ندارد. 11ـ برای ضعف جنسی ضروریست. چون دارای پورون و ویتامین أ است. 12ـ از خشکی جلد، خشکی و سیاهی چشمان و مرض عشایی شبانه جلوگیری میکند. 13ـ برای جهاز هاضمه و اعصاب مفید است. چون دارای ویتامین أ، إن بی إس، است. 14ـ از زخم معده و التهاب جلوگیری میکند. 15ـ مانع مرض لثه میگردد و عضلات را تقویت میکند. چون دارای ویتامین جی است. 16ـ خرما بهترین خوراکی است که باید برای اطفال . و همچنین به دلیل علاقه مردم ایران به خرما و مصرف زیاد آن این طرح دارای توجیه اقتصادی خوبی است.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 27 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : خرما از میوه های بسیار مفید است که متاسفانه در برنامه های غذایی ما بطور مرتب قرار ندارد .خرما یکی از پرمصرفترین خوراکیهایی است که در ماه مبارک رمضان بر سر سفره افطار گذاشته میشود.درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار قدیمی و مقدس است که نامش در قرآن مجید 42 بار تکرار شده است و مسلمانان آن را از میوه های بهشتی می دانند. در دیانت مسیح برگ خرما سنبل و نشانه شهادت و روح شهلایی است که در راه دیانت حضرت مسیح جان باخته اند. یک ضرب المثل عربی میگوید: "خواص درخت خرما به اندازه روزهای سال است."
تاریخچه خرما میوه قدیمی است، میوه ای که از درختی به عمل میآید که جزو تیره نخل هاست و در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری پرورش مییابد.عده ای خاستگاه آن را هندوستان میدانند و باستان شناسان معتقدند کاشت این درخت به پنج هزار سال پیش برمی گردد.گفته میشود که نخل خرما از ایران به چین برده شده و در کشورهای اروپایی مانند اسپانیا کشت شد.
ارزش غذائی این میوه سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده . برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است، این میوه، قند کاهش یافته در دوران روزه داری را جبران میکند، به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزه داری بی تحرک شده است،به تحرک وا میدارد.خرما به علت داشتن منیزیم، انرژی عضلانی بدن را تقویت میکند و نیروی عمومی بدن را افزایش میدهد و به علت داشتن فسفر و منیزیم موجب تقویت حافظه میشود.خرمای ایرانی گونه های متعددی دارد که مصارف هر کدام از آنها متفاوت است، گونه هایی مانند مهتری، سلانی، شهمران، کلوته و که در میان این گونه ها شاید نام"مضافتی" برای ما از همه آشناتر باشد ، گونه ای از خرما که به شکل رطب در بازارهای داخلی و خارجی با طعمی بسیار دلچسب به فروش میرسد. با توجه به کوچکی هر عدد خرما، هر واحد آن شامل دو تا سه عدد خرما است که چنانچه بر اساس نیاز روزانه دو تا سه واحد میوه میخورید، میتوانید این تعداد را به جای یکی از این واحدهای میوه استفاده کنید. افراد دیابتی و یا کسانی که سابقه دیابت در خانواده آنان وجود دارد باید تعادل را در مصرف خرما حفظ کنند.
مقدار کالری خرما بلافاصله بعد از خوردن یک کیلوگرم خرما، 3470 کالری انرژی در بدن تولید می شود. به همین دلیل مصرف خرما در افطار مناسب است، زیرا گرسنگی شما را فرو می نشاند.این مقدار انرژی در مقایسه با سایر میوه ها بسیار بالاست. مقدار انرژی تولید شده در یک کیلو گرم از مواد غذایی زیر به شرح زیر است.زرد آلو (520 کالری) پرتقال (480 کالری) برنج پخته (1800 کالری) نان گندم (2295 کالری) موز (970 کالری)گوشت بدون چربی (2245 کالری) ولی همانطور که گفته شد یک کیلو خرما بیش از 3000 کالری انرژی تولید می کند.15 تا 30 در صد آن را آب تشکیل می دهد . میوه خرما 2 درصد پروتئین و کمتر از 2 درصد چربی و املاح دارد. پروتئین و آب موجود در آن بسته به نوع خرما و مرحله رسیدن آن فرق می کند. سدیم کمی نیز دارد.
تاثیر خرما بر سلامتی تاثیر خرما بر سلامتی در تحقیقات متعددی بررسی شده است.از آنجا
که خرما در گروه میوهها طبقه بندی میشوداز فواید مصرف میوه و سبزی
برخورداراست.به علاوه خرما به علت چربی کمی که دارد به عنوان ماده غذایی کم
چربی در نظر گرفته میشود.به خاطر مقادیر ناچیز سدیم ، بیماران مبتلا به
فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت ، مگر اینکه با مصرف نامتعادل
باعث اضافه وزن در آنها شود.بیشترین اهمیت خرما به علت تامین فیبر گیاهی
است.به گفته دانشمندان مصری ، خوردن 80گرم خرما، 10 درصد نیاز روزانه بدن
به نیاسین را جبران می کند."نیاسین" برطرف کننده مشکلات گوارشی، روانی و
پوستی است.این مقدار خرما همچنین پنج درصد نیاز روزانه به ویتامینهای B1 و B2 را که در سلامت اعصاب و دستگاه گوارش نقش دارند ، تامین میکند. 1- پژوهشگران می گویند خوردن خرما به تنهایی یا همراه با لبنیات از جمله شیر برای کوفتگی و خستگی مفرط ناشی از روزه گرفتن یا فعالیتهای سنگین بسیار مفید است. 2- خرما الیافی دارد که در کاهش چربی و تامین پروتئین بسیار موثر است. 3- جدیدترین تحقیقات علمی بیانگر موثر بودن خرما در رفع خشونت افراد و مایه آرامش روحی آنان است. 4- به علت دارا بودن موسیلاژ و مواد پکتیک ، آرام کننده سرفه می باشد، و اثر رفع ناراحتی های سینه دارد. برای این کار از جوشانده 50 گرم در نیم لیتر آب شیرینی تهیه می کنند که برای سینه درد مفید است. 5- خرما می تواند در بهبود فلج اعضا، کمردرد و ناراحتی های مفاصل موثر باشد. 6- می گویند جوشانده خرما در شیر سینه را نرم کلیه ها را درمان و از التهاب و امراض عفونی و ریزش مو جلوگیری میکند . 7- مخلوط خرما با شیر تازه در بالا بردن و تقویت نیروی جنسی بسیار موثر است. 8- براساس شواهد، در مناطقی که مصرف خرما درآنها زیاد است ، این میوه میتواند در پیشگیری از سرطان موثر باشد. 9- در بعضی کتاب های طب سنتی از خرما به عنوان خون ساز یاد شده که برای افراد ضعیف المزاج بسیار مفید میباشد . 10- خرما اسید اضافی معده را خنثی میکند برای سالمندان و کودکان بسیار سود مند است . 11- اثرمعجزه آسای هسته خرما، از بین بردن تورم پلک های چشم است برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است.
پیشینه کاشت درخت خرما در نواحی گرمسیری و نیمهگرمسیری، از جمله ایران پرورش مییابد. با اینکه خاستگاه آن را میانرودان، عربستان و شمال آفریقا ذکر میکنند ولی بررسیهای علمی، آن را به گونهای به نام علمی P.H. Sivestris که در هندوستان میروید نسبت میدهند. باستانشناسان احداث نخلستانها را به پنج هزار سال پیش نسبت دادهاند زیرا نامی از آن بر لوحههای گلی ۵۰ سده پیش یافتهاند. در ایران نخل و خرما از دوران باستان و پیش از هخامنشی کشت میشده. در ادبیات ساسانی از جمله در کتاب بندهشن از نخل یاد شدهاست. منابع چینی از ایران (در زبان ایشان بوسی، تلفظ چینی پارسی) به عنوان سرزمین نخل خرما که در نزدشان به نام عناب پارسی و عناب هزارساله مشهور بوده، یاد کردهاند. در پایان سده نهم میلادی، نخل خرما را از ایران به چین برده و در آنجا کشت کردهاند. در میان کشورهای اروپایی اسپانیا پیشینه بیشتری در کشت خرما دارد. خواجه نصیرالدین طوسی فرمودهاست: درخت خرما نزدیکترین تبات به حیوان است. اختصاصات عمومیگیاهانی به صورت درخت تنهای بدون انشعاب (stipe) ، درانتهای تنه دارای یک دسته برگ با رگبرگهای شاخهای و یا پنجهای هستند. پهنکبرگها در طول رگبرگ ثانوی معمولا دارای پارگی و شکافهای طولی عمیق است. گل آذینمعمولا به شکل اسپادیس منشعب و به صورت سنبلهای مرکب است که بوسیله یک چمچمه مشترکو چمچمه ثانوی پوشیده میشود. گلها غالبا تک جنسه دارای 3 کاسبرگ ، 3 گلبرگ ، 6پرچم و 3 تا برچه هستند. این تیره دارای 23 جنس و 1200 گونه است که روی همرفته تیرهای بزرگ و بسیار مشخص را در سراسر مناطق استوایی مرطوب تشکیل میدهند. مراکز اصلی انتشار نخلها عبارتند از: آفریقا ، آمازون ، سواحل استوایی آفریقا ،آسیا ، هند و مالزی. تیره نخل در دوره کرتاسه ظاهر شده و در طول دوره گسترش تنوعیافته است. اختصاصات دستگاه رویشیتنه خرماتنههای راست و استوانهای و به شکلستون: ارتفاع آنها در نارگیلها گاهی تا 80 متر میرسد و در انتها تاجیاز برگهای بسیار بزرگ دارند. تنههای بالارونده یا پیچان: بسیارنرم و قابل انعطاف و طنابی شکل هستند، این ساقهها گاهی بوسیله برگهای خادار بهتکیه گاه چسبیده و بالا میروند. طول این تنهها که باریک هستند از 100 تا 400متغیر است. تنههای تحلیل رفته و کوتاه: در بعضیاز نخلها که آنها را نخلهای بدون ساقه هم میگویند، طول تنه از چند سانتیمتر تجاوزنمیکند. تنه یا ساقههای منشعب: در این گروهاستیپ به معنای واقعی وجود ندارد و این دسته از نخلها بسیار نادرند و ساقه دارایانشعابات دو شاخهای است. برگ خرماتیپ شانهای یا تیپ نخل و نارگیل: دراین تیپ شاخکهای برگ نامنظم و غالبا پاره شدهاند. تیپ بادبزنی شکل: در این تیپ ، برگهاعمومی پایا هستند و چندین سال روی ساقه باقی میمانند. سقوط آنها مانند دو لپهایهابه صورت یکپارچه صورت نمیگیرد بلکه پایین آنها پاره شده و به صورت رشتههای فیبریبرای مدت طولانی و نامعلوم روی ساقه باقی میمانند در اصطلاح لیف خرما را تشکیلمیدهند.
استیپ خرما با آنکه قطر زیادی دارد، همیشه ساختار اولیه وبه عبارت دیگر ساختار اصلی ساقه تک لپهایها را حفظ کرده است. دسته آوندی درحلقههای هم مرکز محیطی ساقه بسیار زیاد و کوچک هستند و به علت کمی آوندهای چوبی ونداشتنحلقهاسکلرانشیمی در اطرافشان سختی کمتری دارند. دستههای آوندی حاشیهساقهپس از پس طی چند میانگره به تدریجمتوجه بخش مرکزی آن شده و در چند گره بعدی وقتی در مرکز قرار گرفتند با یک خمیدگیمتوجه خارج ساقه گردیده وارد برگ میشوند. در ساختار برگ همپارانشیمییکنواخت وجود دارد و د زیر سطحرویی آنها پارانشیم نردهای دیده نمیشود. ساختار عمومی گل در نخلهاگلهادر اصلهرمافرودیتهستند. نخلها یکپایه هستند یا دو پایه. در گونههای یکپایه مانندنارگیل ،گلهای نر در انتهای اسپادیس یا محور گل آذین و گلهای ماده در قاعده آن قرارمیگیرند. گل نر و گلهای ماده خرما باهم تفاوت دارند. یعنی گلهای ماده از گلهای نردرشتترند. میوه همیشه یک برچهایاست و بر حسب حالات مختلف به صورت سته و شفتی است که غالبا با پولکهای همپوش پوشیدهمیشود. دانه دارای جنینی کوچکفاقد ریشهچه و سرشار از آلبومن است. رده بندی تیره خرماطایفه phytelephasieae که شامل دوگروه است و گل فاقد پوشش و میوه مرکب و گل دارای پوشش و میوه سادهاست. طایفه carypheae که شامل دو گروه بهصورت برچههای آزاد و برچههای پیوسته است مانند جنسخرما
طایفه بوراسهکه شامل دو گروه ،برگها بادبزنی شل و دارای تقسیمات پنجهای و برگها دارای تقسیمات شانهای و پرمانند است. مانند جنس لاتانیا. طایفه Cacoseae ، میوه شفت دارایهسته منفذدار مانند جنس نارگیل. طایفه Areceae ، میوه شفت دارای هستهفاقد منفذ مانند جنس آرکا. کاربرد و اهمیت اقتصادی گیاهان تیره خرمانخلها نقش مهمی در اقتصاد ضعیفمردم مناطق استوایی دارند و از نظر تامین غذا و صنایع محلی حائز اهمیت فراوانهستند. میوه نخل یا خرما در الجزایر ، مصر ، ایران و برخی از کشورهای عربی خوراکیاست. از چوب و برگ نخلها در صنعت استفاده زیادی میشود. از شیره عدهای از نخلهامانند رافیا در تهیه نوشیدنیها استفاده میشود. در آمریکای گرمسیری از آلبومندانههای گونای نخل به نامفیت الفاسماکروکارپابه عنوان عاج گیاهی استفاده میکنند. کلیات گیاه شناسیخرما میوه ای بسیار قدیمی است و نام آن درکتاب مقدس 42 بار تکرار شده است . این میوهپرخاصیت برای مردم شکورهایاروپایی وآمریکایی تا حدی ناآشنا است و آنرا فقط درکیک وشیرینی مصرف می کنند ولی درخاورمیانهو مخصوصا در کشورهای عربی بعنوانیک غذای اصلی بکار می رود .یهودیان معتقدند درخت خرما درفلسطینو یااسرائیلامروزی بفراوانی وجود داشته استبطوریکه در ناحیه بین دریایگالیله ودریای مرده جنگل بزرگی از درخت خرما بوده است .مسلمانان معتقدند کهحضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلماین درخترا خلق کرده اند . در دیانتمسیح، برگ درخت خرما سنبل و نشانه شهادت وروح شهدائی است که در راه دیانت حضرت مسیح جان باخته اند . ترکیبات شیمیاییخرما دارای 25 درصدساکاروز، 50درصدگلوکز ، و موادآلبومینوئیدی،پکتین و آب میباشد . بعلاوه دارای ویتامینهای مختلف منجمله ویتامین A,B,C,E و مقداری املاح معدنیمی باشد .
مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش بهداشت صادر میگردد.
مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت بهداشت شهرستان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت بهداشت . 3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی . 4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی -تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران - حداقل سن 18 سال تمام - دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
2- اشخاص حقوقی - اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت ) - ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور
مدارک مورد نیاز: 1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت اداره بهداشت شهرستان. 2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن 3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی 4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست 5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء 6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی 7- پوشه فنردار 8-درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس : 1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز. 2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند. 3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد. 4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد. 5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
تعریف: پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش بهداشت صادر می گردد.
صدور پروانه بهره برداری : 1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط اداره بهداشت شهرستان به مدیریت. 2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی. 3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز. 4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط. 5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت. 6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
مراحل صدور توسعه طرح : 1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت. 2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی. 3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید. 4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه. 5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر. 6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.
فصل دوم روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : بازدید از کارخانه بسته بندی خرما بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز بسته بندی خرما به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و بهداشت و در بسته بندی کالایی مانند خرما که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و برآورد قیمت آنها (ارقام به میلیون ریال) :
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) در زمینه فروش محصولاتی مانند خرما می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .
فصل سوم امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 1-1- زمین :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمانها :
4-1- ماشین آلات (ارقام به میلیون ریال) :
5-1- تأسیسات :
6-1- وسایط نقلیه (ارقام به میلیون ریال) :
7-1- تجهیزات اداری :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال) :
جدول هزینه های ثابت طرح :
2- هزینه های جاری طرح : 1-2- مواد اولیه و بسته بندی :
2-2- حقوق و دستمزد (ارقام به میلیون ریال) :
3-2- هزینه نگهداری و تعمیرات (ارقام به میلیون ریال) :
4-2- هزینه استهلاک (ارقام به میلیون ریال) :
5-2- سوخت و انرژی :
جدول هزینه های جاری طرح :
سرمایه در گردش (دوره یک ماهه) :
جمع کل سرمایه گذاری طرح :
3- فروش :
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی :
توجیه اقتصادی محصول :
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )
فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح : با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه بسته بندی خرما و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |