دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید
4kia.ir

دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید

شما در این سایت میتوانید به راحتی بهترین فایل ها که دارای ضمانت می باشند را دانلود کنید(فایل سل،فورکیا،همیار دانشجو و....)
بهترین های اینترنت را در این وب سایت بیابید.
طبقه بندی موضوعی

پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی40ص

جمعه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۱۵ ب.ظ


44- پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی40ص

 پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی40ص

فصل اول

کلیات

 

 

 - 1 مقدمه :

ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور کمباین دروگر و ... به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات کشاورزی می تواند کمک مؤثری به پیشرفت بخش اقتصادی و اشتغالزایی در کشور داشته باشد. مواد اولیه مورد مصرف برای تولید ادوات کشاورزی شامل مواد اولیه نیم ساخته و نیز اجزایی است که به صورت آماده به مصرف و در مرحله مونتاژ و تولید نهایی محصولات مورد مصرف قرار می گیرد.

 

فرایند تولید :

 

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید ادوات تولیدی

 

 

 

محل اجرا :

 

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید ادوات تولیدی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

 

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 12 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

کشاورزی به تولید مواد غذایی و کالا از راه زراعت و جنگل داری و دامداری است.کشاورزی همان چیزی است که به ظهور تمدن منجر شد. مطالعه کشاورزی به نام علم کشاورزی شناخته می شود.کشاورزی شامل طیف وسیعی از تخصص ها و فنون ، از جمله راه هایی برای گسترش زمین های مناسب برای زراعت گیاه ،حفر کانال ها و فرم های مختلف آبیاری می باشد. در دنیای امروز با نگرانی های موجود و کمبود منابع نیاز است تا کشاورزی را به سوی کشاورزی پایدار (مثلا کشاورزی ارگانیک) یا کشاورزی فشرده (مثلا صنعتی) پیش ببریم تا بتوانیم نیاز ها را در آینده برطرف نماییم.

زراعت مدرن ، اصلاح نباتات ، سموم ،دفع آفات و کود و پیشرفت های تکنولوژیک به شدت باعث افزایش بازده محصول می شوند ولی باید در نظر داشت که این محاسن در کنار عیوبی چون آسیب گسترده زیست محیطی و اثرات منفی سلامت انسان حاصل می شوند. شیوه های مدرن در دامپروی نیز به همین گونه است یعنی با افزایش تولید گوشت ما مشکلاتی چون ستم به حیوانات و طبعات بهداشتی ناشی از آنتی بیوتیک ها ، هورمون رشد ، و سایر مواد شیمیایی که معمولا در تولید گوشت های صنعتی استفاده می شود را داریم.

محصولات کشاورزی را می توان به صورت عمده به غذاها ، الیاف ، سوخت ، مواد اولیه ، دارو و زینت آلات تقسیم نمود. غذاهای عبارتند از غلات ، سبزیجات ، میوه ها ، و گوشت. الیاف عبارتند از پنبه ، پشم ، کنف ، ابریشم و کتان. مواد خام مانند چوب. مخدره عبارتند از تنباکو ، الکل ، تریاک ، کوکائین. از دیگر مواد مفید توسط گیاهان ، از رزین می توان نام برد. سوخت های زیستی شامل متان از زیست توده ها ، اتانول و بیودیزل.

 

در سال ۲۰۰۷ ، حدود یک سوم از کارگران جهان در بخش کشاورزی شاغل بودند. اگرچه در سال ۲۰۰۳ تعداد کمتری در بخش کشاورزی مشغول بودند اما به دلیل آگاهی کشاورزی در سال ۲۰۰۸ این آمار به سرعت افزایش یافته. همچنین در بخش های دیگر کشاورزی مانند اقتصاد کشاورزی هم تعداد قابل ملاحظه ای مشغول به کار اند.

با این که بیش از یک سوم جمعیت جهان در این بخش مشغول اند ولی این بخش تنها ۵٪ از سود خالص جهانی را به خود اختصاص داده است.

 

تاریخچه

از آنجا که قدمت کشاورزی به ۱۰،۰۰۰ سال پیش باز می گردد دارای کستره وسیعی در سراسر جهان می باشد. روشهای مختلف در کشاورزی از قبیل آبیاری ، تناوب زراعی ، کودها و سموم دفع آفات مدتها پیش توسعه داده شده بود ،اما گام های بزرگ در قرن گذشته برداشته شد.

در جوامع اولیه افرادی که تولید کشاورزی آنها بیش از نیاز خانواده شان بود قادر بودند تا افراد دیگر را به طرف خود جذب نمایند. برخی از تاریخ دانان بر این عقیده اند که توصعه کشاورزی باعث به وجود آمدن تمدنها گردید.

 

اهمیت کشاورزی مکانیزه

مکانیزاسیون کشاورزی مجموعه ای از علوم و فنون کاربردی است که مطالعه، شناخت و به کارگیری انواع مختلف ماشین و ابزار نیروی محرک، در مراحل مختلف تولید و در فرآوری محصولات کشاورزی را شامل می شود.

به عبارت دیگر مکانیزاسیون، استفاده از وسایل و ادوات مکانیکی و به عبارت کلی تر استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی برای افزایش بهره وری با رعایت تمام جوانب می باشد.

مکانیزاسیون استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی برای رسیدن به توسعه پایدار است.

معنی خاص مکانیزاسیون شامل تکنولوژی ماشینی و مسائل مرتبط با آن در کشاورزی است، در حالی که معنی عام آن تمام مسائل و تجزیه و تحلیل های کلی مرتبط با کشاورزی و مدیریت آنها را شامل می شود. مقاله حاضر، به بررسی مکانیزاسیون در بخش کشاورزی ایران و تحول و اهمیت آن می پردازد.

 

تاریخچه مکانیزاسیون در ایران

اولین گاوآهن فلزی برگردان دار دامی در زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران وارد شد و در ارومیه مورد استفاده قرار گرفت. اولین نمایشگاه ماشینهای کشاورزی در سال ۱۳۰۰ شمسی در تهران برگزار گردید و نمونه هایی از ماشین های کشاورزی به نمایش گذارده شد.

اولین تراکتور نفتی ساده به دستور رضاخان در سال ۱۳۰۸ برای مدرسه فلاحت خریداری گردید تا دانشجویان بتوانند با طرز کار آن آشنا و در مزارع استفاده کنند. با وقوع جنگ جهانی دوم و مشکلات دادوستد با کشورهای فروشنده و همچنین اثرات این جنگ در امور داخلی کشور، عملاً این طرح متوقف و بهره برداری از آن نیز مسکوت ماند. پس از جنگ، کم کم سرمایه داران و بعضی از شرکتها شروع به وارد کردن تراکتور در ایران نمودند.ابتدا روستاییان از پذیرفتن تراکتور و ماشینهای کشاورزی در مزارع خود، خودداری می کردند و اعتقاد داشتند که برکت کشاورزی در سم گاوها می باشد، ولی به تدریج که با نتایج کار آنها آشنا شدند تا حدودی ماشینها را پذیرفتند.

در سال ۱۳۱۶ شرکت شیار و ماشینهای کشاورزی تشکیل شد. این شرکت ماشینهای کشاورزی و تراکتور های کشاورزی را وارد می نمود و با بستن قراردادهایی از طریق پیمانکاری برای صاحبان مزارع کار می کرد.

در سال ۱۳۲۵ دولت کمک هایی برای واردکنندگان تراکتور و ماشینهای کشاورزی در نظر گرفت و بانک کشاورزی تعدادی تراکتور چرخ لاستیکی و کمباین وارد نمود و به اقساط کوتاه مدت به مالکین و صاحبان مؤسسات کشاورزی فروخت.

آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشینهای کشاورزی از سال ۱۳۳۱ در واقع سرآغاز ماشینی کردن کشاورزی ایران به شمار می رود. این مؤسسه از سال ۱۳۳۱ تا سال ۱۳۳۶ خود رأساً اقدام به وارد کردن تراکتور و ماشینهای کشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند. اما از سال ۱۳۳۶ تا سال ۱۳۴۵ بنگاه مستقیماً اقدام به وارد کردن تراکتور نمی کرد، بلکه اعتبار وامی به اقساط ۴ تا ۶ ساله به متقاضیان خرید تراکتور می داد تا آنها مطابق سلیقه و امکانات خود اقدام به خرید تراکتور و کمباین و سایر ادوات کشاورزی بنمایند.

این طرز کار سبب شد که به تدریج مارکهای مختلف تراکتور و کمباین هرکدام به تعداد کمی وارد کشور شود و چون برای فروشندگان تأمین لوازم یدکی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسایل در مدت کوتاهی از کار افتاده و بی استفاده می ماند.در سال ۱۳۴۵ قراردادی با کشور رومانی منعقد شد که طی آن مقرر گردید تعدادی تراکتور با توان ۴۰ و ۶۵ اسب بخار یونیورسال و تعداد گاو آهن، دیسک، کودپاش، بذرپاش، دروگر و سایر ادوات خریداری شده از طریق بنگاه توسعه ماشینهای کشاورزی توسط عاملین فروش در اختیار کشاورزان گذارده شود. طبق این قرارداد مقرر شد که در مراکز عمده فروش، اقدامات لازم برای تأسیس نمایندگی های لوازم یدکی و تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آید.به موازات این قرارداد از سال ۱۳۴۶ اقدام به ساخت ساختمان کارخانه تراکتور سازی تبریز شد که از سال ۱۳۴۹ بهره برداری از آن آغاز شد و قطعات تراکتور از رومانی وارد و در آن کارخانه مونتاژ گردید. این کارخانه از سال ۱۳۵۳ اقدام به وارد کردن تراکتورهای مسی فرگوسن نمود که در حال حاضر ساخت این تراکتورها در کارخانه تراکتورسازی تبریز انجام می گیرد.

در سال ۱۳۵۲ کارخانه جاندیر اراک به مونتاژ تراکتور، کمباین و سایر ادوات کشاورزی جاندیر پرداخت که این کارخانه نیز هم اکنون به ساخت کمباین وبیلر مشغول می باشد.

در سالهای اخیر شاهد رشدی چشمگیر در رابطه با استفاده از تراکتور و ماشینهای کشاورزی در مزارع ایران هستیم و این نوید پیشرفت و ترقی کشاورزی می باشد.

البته لازم به ذکر است که بنگاه توسعه ماشینهای کشاورزی هم اینک منحل شده و مسئولیت این بنگاه به مراکز خدمات حمایتی کشاورزی سپرده شده است.در حال حاضر تولید کنندگان سختکوش ماشین های کشاورزی همراه با واردکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی با نظارت دستگاه های ذیربط و مراکز ارزیابی ماشینهای کشاورزی سعی در تأمین نیازهای مکانیکی مزارع دارند و در این راه قدم های مؤثری را برداشته اند.

 

آییننامهایمنیماشینهاوادواتکشاورزی

هدف

بهمنظورتأمینوارتقاءسطحایمنیوحفاظتنیرویکاروهمچنینصیانتنیروی انسانیومنابعمادیکشوروپیشگیریازحوادثمنجربهصدماتجانیوخسارتمالی درفعالیتهایمرتبطباماشینهایکشاورزی،مقرراتاینآییننامهبهاستنادماده٨٥ قانونکارجمهوریاسلامیایرانتدوینگردیدهاست.

 

 

تعاریف

ماشینهایکشاورزی:

بهماشینهاییاطلاقمیشودکهدارایموتوربودهوجهتعملیاتکشاورزیوبرای کارهایینظیرآمادهسازیزمین،کاشت،داشت،برداشتوجابجاییمحصولبکارگرفتهمیشوند.

 

ادواتکشاورزی:

بهدستگاههایفاقدموتوراطلاقمیشودکهبهطرقمختلف(سوار،نیمهسوارو کششی)بهماشینهایکشاورزیمتصلشدهوعملیاتمختلفکاشت،داشت،برداشت وجابجاییمحصولراانجاممیدهند.

 

ادواتخاکورزی:

دستگاههاییهستندکهعملیاتآماده سازیراقبلازکشتبررویزمینانجاممیدهند مانندگاوآهن،دیسکوهرس.

ماشینهایکاشت:

دستگاههاییهستندکهعملیاتکاشتبذر،نشاءوغیرهراانجاممیدهند.

ادواتداشت:

دستگاههاییهستندکهپسازکاشتندانههاوسایرمحصولاتتازمانبرداشت محصول،عملیاتنگهداری،کودپاشیوسمپاشیمزرعهراانجاممیدهندمانندماشینهای تنککن،کودپاشوسمپاش.

 

ماشینهاوادواتبرداشت:

دستگاههاییهستندکهعملیاتبرداشتمحصولازسطحمزرعه،بستهبندی،خرمنکوبی ویاچندعملیاتراباهمانجاممیدهند. ازقبیلبستهبندها،ساقهکوبها،کمباینها،علوفه خردکنثابت.

تراکتوروتیلر:

ماشینهایچندمنظورهایاستکهبرایکشیدنادوات،ماشینهایمتحرک، بکارانداختنماشینهایساکنویاقابلحرکتبهکمکتسمهوفلکهومحور تواندهیبهکارمیروند.

 

(P.T.O) محورتواندهی:

محورگردندهمخصوصیاستکهنیرویمحرکهلازمراازموتورتراکتورگرفتهو بهماشینهاویاادواتکشاورزیمنتقلمینماید.

 

پینبرشی

قطعهایاستبراینگهداریاتصالخیشبهگاوآهنکهدرصورتبرخوردخیش بهمانع،مقاومتخودراازدستدادهوبریدهشدهومانعازبلندشدنوواژگونیتراکتورمیگردد.

 

(P.T.O) سپردوارمحوراتصال

پوششیاستکهرویمحورانتقالدهندهنیروقرارمیگیردتاازبرخوردانسانبا محورجلوگیرینماید.

 

 

مقرراتعمومی

ماده۱کلیهاشخاصیکهازماشینهاوادواتکشاورزیاستفادهمینمایندباید آموزشومهارتلازمرادیدهباشند.

ماده۲داشتنگواهینامهویژهازمراجعذیصلاحبرایکارباماشینهایکشاورزی موتوریالزامیاست.

١٣٨٨شماره١٨٧٠٣ /٢/ صفحه١٦روزنامهرسمی٣٠ ماده۳کلیهقسمتهایماشینهایکشاورزیوادواتآنبایدقبلازهرگونهعملیات کشاورزیموردبازدیدقرارگیرد. ماده۴کلیهقسمتهایانتقالدهندهنیرووموادازقبیلتسمهفلکه،چرخدندهوزنجیر ومارپیچهایانتقالموادوامثالآنهاوهمچنینقسمتهاییازماشینهاکهامکانایجاد حادثهبرایکارگروافرادداشتهباشدبایددارایحفاظمناسبوموثرباشد. ضمنًارعایتمفاد۱۳۴۰دراینزمینهالزامیمیباشد. /۴/ آییننامهحفاظتدرمقابلوسایلانتقالنیرومصوب۲۱

ماده۵قبلازانجامعملیاتتعمیر،سرویس،نظافت،تنظیم،اتصالوجداسازی ادواتماشینهایکشاورزیبایدآنهارابهطوراطمینانبخشیمتوقفوبیحرکتنمود. ماده۶درماشینهاوادواتیکهبعدازخاموش کردنماشینمحورچرخندهیا سایراتصالاتمدتیبهحرکتخودادامهمیدهندبایدتاتوقفکاملدسترسیبهقسمتهای خطرناکآنامکانپذیرنباشد. ماده۷عملیاتبهرهبرداری،تعمیر،تنظیموسرویسماشینهایکشاورزیوادواتآن بایدطبقدستورالعملشرکتسازندهوبارعایتاصولایمنیوتوسطاشخاصماهرانجامگیرد. ماده۸سوارشدنافرادبررویماشینهاوادواتکشاورزی،غیرازمحلهایمجاز کهتوسطشرکتسازندهتعبیهشده،ممنوعاست. ماده۹ماشینهاوادواتکشاورزیرابایدمطابقباکاربریودستورالعملهای شرکتسازندهاستفادهنمود. ماده۱۰رانندهماشینکشاورزیمکلفاستقبلازشروعبهکارباماشین،ازعدم وجودافراددرداخلمخازنومحفظههاومحدودهخطراطمینانحاصلنماید.

ماده۱۱ماشینهایکشاورزیبایدبهخاموش کنندههایدستیمناسبمجهزگردند. ماده۱۲رانندهماشینکشاورزیبایدپسازاتمامکارنسبتبهتوقفکاملماشین اطمینانحاصلنمودهوسوییچآنرابردارد. ماده۱۳عملیاتکشاورزیدرشیبتپههاوزمینهایدارایاختلافسطحبایدبا رعایتاصولایمنیودستورالعملشرکتسازندهصورتگیرد. ماده۱۴عملیاتکشاورزیدرشببایدبارعایتاصولایمنیوتامینروشنایی مناسبانجامگردد. ماده۱۵هنگامکارباماشینهایکشاورزیویاحملونقلآنهادرنزدیکیخطوط انتقالنیرویبرق،آب،گازونفتبایدقوانینومقرراتمربوطبهحریمآنهارعایتگردد.

ماده۱۶هنگاماتصال،تنظیموجداسازیادواتماشینهایکشاورزیکهنیاز بهروشنبودنماشینمیباشد،رعایتاصولایمنیودستورالعملهایشرکتسازنده الزامیاست.

ماده۱۷هنگامتعمیر،تنظیموسرویس،بایدپایداریوایستاییادواتوماشینهای کشاورزیبااستفادهازتجهیزاتایمنومناسبتامینگردد. ماده۱۸قبلازترکیاخاموشنمودنماشینهاوادواتکشاورزیآزادکردنفشار هیدرولیککلیهادواتومتعلقاتبرایقرارگرفتندرپایینترینحدونزدیکترینفاصلهبا سطحزمینالزامیاست. ماده۱۹بهمنظورحفظپایداریماشینهایکشاورزیدرحالاتصالادواتسوارشونده، بایدازوزنههایتعادلیمطابقبادستورالعملهایشرکتسازندهاستفادهنمود. ماده۲۰استفادهازوسایلحفاظتفردیمناسببانوعکارالزامیاست.

 

 

مقرراتاختصاصی

ماده۲۱استفادهازسپراصلیوحفاظمخصوصدربالایمحورتواندهیتراکتور الزامیست. ماده۲۲هنگامرانندگیتراکتوردرجاده هاومعابرمجازبایدپدالهایترمزبهیکدیگر قفلشوند. ماده۲۳اتصالادواتکششیبهتراکتورصرفًابایدبااستفادهازپینهایبرشی استانداردصورتگیرد. ماده۲۴هنگامکارخاکورزهایدوارازقرارگرفتندرمنطقهخطروپشتآنباید خودداریشود. ماده۲۵هنگامعملیاتخاکورزیتوسطگاوآهنهایدوطرفهودرزمانتعویض خیشهاقرارگرفتندرمحدودهچرخشخیشممنوعاست. ماده۲۶مادامیکهماشینکاشتدرحالکاراستبایددهانهمخزنبستهبودهو بررسیمیزانبذرازطریقدریچههایمخصوصانجامگیردواستفادهازدستبرایاین کارممنوعاست.

ماده۲۷تمیزکردنعلوفهوضایعاتجمعشدهدرمقابلشانهبرشماشینهای دروگرشانهایبایدپسازتوقفکاملدستگاهوخاموش نمودنآنانجامپذیرد. ماده۲۸قرارگرفتنافراددرمقابلشانهبرشماشیندروگرتحتهرشرایطی، ممنوعمی باشد. ماده۲۹ایستادنوترددافراددرمحدودهحرکتوفعالیتماشینهاوادوات کشاورزیدرهنگامکار،ممنوعاست. ماده۳۰هنگامتنظیمتیغههایبرشیماشین هایخردکن،بایدبااستفادهاز وسیلهمناسبیازچرخشناخواستهتیغههاجلوگیریشود. ماده۳۱هنگامپربودنمخزندانهکمباینبایستیباسرعتمطمئنومطابقبا دستورالعملهایشرکتسازندهحرکتنمود. ماده۳۲هنگامبرداشتمحصولازتپه هاییباشیبتندبایستیازکمباینهایی مجهزبهسیستمترازکنندهخودکاراستفادهشود. ماده۳۳قسمتهاییازماشینکهدرارتفاعکارمیکنندبایدبههنگامخاموش نمودن دستگاهبهرویزمینقرارگیرد. ماده۳۴دهانههایورودیوخروجیمواداولیهیامحصولدرماشینهاو ادواتکشاورزیبایدبهنحویباشدکهورودودرگیریاعضایبدنبهمحدودهخطر امکانپذیرنباشد. ماده۳۵کلیهقسمتهاییازماشینویاادواتآنکهدراثرکارکردناحتمال داغشدنآنهاوجودداردبایدمرتبًابازدیدوسرویسگرددتاازبروزآتشسوزیاحتمالی جلوگیریبهعملآید. ماده۳۶بازوهایتاشودرادواتکشاورزیبایدبهقفل کنمکانیکیتجهیزشوند تاازبازشدنآنهادرزمانحملونقلجلوگیرینماید.

 

سایرمقررات

ماده۳۷حرکت،بارگیریوتخلیهتریلرمتصلبهتراکتوربایدمطابقباقوانینو مقرراتراهنماییورانندگیصورتپذیرد. ماده۳۸شیلنگها،لولههاواجزایتحتفشارهیدرولیککهبرایاتصالبهادوات کشاورزیبهکارمی روندبایدمرتبًابازدیدوبهروشمطمئنوایمنمحافظتگردند. ماده۳۹ماشینهایکشاورزیبایدبهبوقهشداردهندهدندهعقب،آینههایبغل، چراغگردانبرایاستفادهدرشبوسایرتجهیزاتهشداردهندهمجهزباشند. ماده۴۰دستگاههایشاخهبرموتوریبایدداراییکبندمهار(حمایل)قابلتنظیم برایاستفادهکاربرباشد. ماده۴۱پینهاییکهبرایاتصالماشینهاوادواتکشاورزیاستفادهمیشوند بایدمجهزبهاشپیلوگیرهایمنیباشند. ماده۴۲هرگونهاتصالمحورتواندهیبایدبهسپردوارمحورمجهزباشد. ماده۴۳برایکششادواتکشاورزیصرفًااستفادهازمالبندتراکتورمجازاست.

ماده۴۴تریلرهاییکهبهعنواندنبالهبندبهتراکتورمتصلمیشوندبایدبهچراغ ترمزوعلائمهشداردهندهمجهزباشند. ماده۴۵درصورتعدموجودکابینایمنواستانداردوبهمنظورحفظجان رانندهتراکتور،بایدماشینبهچهارچوبحفاظتی(راپس)مجهزباشد. ماده۴۶رعایتوزن،ارتفاعوجوانبمجازباردرتریلرهاالزامیاست. ماده۴۷میزانبارقابلحملوهمچنینارتفاعبارمجازبایدرویبدنهتریلرحکگردد. ماده۴۸رانندگانماشینهایکشاورزیدرهنگامکاربایدازانجامامورذیل:

خوردن،آشامیدن،استعمالدخانیات،صحبتباتلفنهمراه،استراحتوهرگونه شوخیواعمالغیرایمنکهباعثعدمتمرکزمی گردد،خوددارینمایند. ضمنًاقبلاز شروعبهکاریادرحینکار،استفادهازداروهایخواب آورممنوعاست. ماده۴۹تریلرهایمخصوصحملبارکهباتراکتورکشیدهمیشوندبایدبهپایههای نگهدارندهمناسبمجهزباشند. ماده۵۰باعنایتبهماده۸۸قانونکارجمهوریاسلامیایران،کلیهدارندگان، تولیدکنندگان،فروشندگان،عرضهکنندگانوبهرهبرداریکنندگانازماشینهایکشاورزی مکلفبهرعایتاستانداردتولیدومواردایمنیوحفاظتیدرماشینهایمربوطهمیباشند. ماده۵۱بهاستنادماده۹۵قانونکارجمهوریاسلامیایران،مسئولیترعایت مقرراتاینآییننامهبرعهدهکارفرمایکارگاهبودهودرصورتوقوعهرگونهحادثه بهدلیلعدمتوجهکارفرمابهالزاماتقانونی،مکلفاستبهجبرانخساراتواردهمی باشد.

۱۳۸۸صفحه١٧ /۲/ شماره۱۸۷۰۳روزنامهرسمی۳۰

اینآئیننامهمشتملبر۴فصلو۵۱مادهتهیهوبهاستنادمواد۸۵و۹۱قانون

۱۳۸۷/۱۲/ ۱۳۸۷شورایعالیحفاظتفنیتدوینودرتاریخ۲۷ /۱۱/ کاردرجلسهمورخ۲

بهتصویبوزیرکارواموراجتماعیرسیدهاست.

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های تولیدی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

 

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .

3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

-تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

 

مدارک مورد نیاز:

1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از چند کارخانه تولید کننده ادوات تولیدی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید ادوات تولیدی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

 

 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

در زمینه جذب مشتراین می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین محل اجرای طرح :

 

2-1- محوطه سازی :

 

 

 

 

 

 

3-1- ساختمان ها :

 

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

 

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

 

 

 

 

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

 

 

 

 

 

جدول هزینه های ثابت طرح :

 

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- حقوق و دستمزد :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

 

 

 

 

2-2- مواد اولیه و بسته بندی :

 

3-2- هزینه سوخت و انرژی :

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :

 

جدول هزینه های جاری طرح :

 

 

 

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

 

سرمایه در گردش :

 

 

 

جدول سرمایه گذاری :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل تولید ادوات تولیدی و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

 

 



جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی