پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو34ص
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو34صفصل اول کلیات
1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی روی ماده خام می توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند. هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. صرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلاً اشاره مختصری به تولید آبلیمو خواخد آمد: به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی، از لیموهای سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن میوه باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیموها را خارج نموده و شستشو می دهند، این شستشو باعث ضد عفونی شدن محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد. برای عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت 30 ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن / دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید الکترود و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید و بسته بندی آبلیمو می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام. 1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 20 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : خواص آبلیمو طبیعی و مضرات آبلیمو غیر طبیعی : آیا میدانید آب لیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم دارد و اگر بصورت غیر طبیعی تهیه گردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و بسیاری دیگر از بیماریها میگردد. شناسایی آبلیمو طبیعی از دید یک مصرف کننده طبق استانداردهای جهانی و استاندارد ایران : مهمترین مورد ی که یک مصرف کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد شماره 107اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربائی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/گرم در لیتر است می باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آب گیری وارد آبلیمو میگردد خود خواص ضد عفونی کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگر مشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن که باید دارای بوی طبیعی لیمو ترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل ان باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد و بستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمو است مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگردد بواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیها ست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.
شمه ای از خواص غذایی و درمانی یک آبلیمو طبیعی : 1-آبلیمو در افزایش دید تاثیر دارد. 2-آبلیمو از تاسی سر جلوگیری کرده و در تقویت مو موثر است . 3-لیموترش سرشار از ویتامینهای آ,ب ,ث ,آهن ,کلسیم ,سدیم ,منیزیم ,فسفر و پتاسیم است. 4-آبلیمو منبع مهم اسید سیتریک و اسکوربیک است که کنترل کننده اسید اوریک است. 5-آبلیمو باسیلهای مختلف حصبه و اسهال خونی و....نابود کرده و از بین می برد. 6-اگر در سلامت آب آشامیدنی شک دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید که باعث ضد عفونی شدن آن میگردد.ضمنا در بسیاری از کشورهای پیشرفته این عمل برای ضد عفونی کردن آب آشامیدنی مرسوم است . 7-آبلیمو در هضم غذا ونیز درمان بسیاری از بیماریهای معدی تاثیر دارد. 8-در درمان سرماخوردگی ،تب ،تنگی نفس ،رماتیسم ،التهاب ،دیابت ،ناتوانی جنسی ،ذ کام ذات الریه ،گلودرد چرکی ،غلظت خون ،تب ،خال سردرد،دردهای کلیه و شکم ،سنگهای کلیوی و کبدی ،چربی خون ،دفع آبهای اضافی و سموم بدن ،کم خونی، ترش کردن ،دفع سموم کبدی، تقویت اعصاب ،پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها،,پوکی استخوان ،نقرس ،سفیدی موی سر و درمان بسیاری از بیماریهای پوستی تاثیر مستقیم دارد. 9-در خنثی سازی زهر حشرات ،عقرب و مار تاثیر دارد. 10- از بین برنده جوشهای و دمل چرکی است. 11- از پیری زودرس جلوگیری میکند.
تازه های کشف شده در دنیا درباره خواص آبلیمو: 1-محققین مرکز تحقیقات غذایی آمریکا موفق به کشف ویتامینی در آبلیمو شده اند که در درمان ناراحتی های عصبی ،فلج اطفال ،عرق النسا و ذات الریه و سرطان بسیار مفید است . 2-محققین به تازگی از اسانسهای روغنی لیمو ترش و مرکبات (از ترکیبات دی لیمونن)و ترکیب گاز کربنیک نوعی پلاستیک طبیعی ساخته اند که برگشت پذیر به طبیعت بوده و مانند پلاستیکهای موجود موجب آلودگی محیط زیست نمیگردد. 3-نوعی ویتامین در آبلیمو بنام ویتامین پ موجود بوده که یکی از ضد عفونی کننده های طبیعی قوی در دنیا بوده و در درمان امراض قلبی بخصوص سکته های قلبی و مغزی موثر است. 4-بنظر میرسد آبلیمو و اسانسهای روغنی موجود در آن در درمان شوره سر و امراض پوستی بسیار موثرند. 5- اسانسهای روغنی آبلیمو به عنوان ترکیبات امولسیفایر در صنایع غذایی و نظامی قابل استفاده اند. 6-از ویتامین پ موجود در آبلیمو طبیعی به عنوان نگهدارنده ویتامین ث میتوان استفاده کرد (ویتامین ث بسیار ناپایدار بوده و به سرعت اکسیده میشود که ویتامین پ از این عمل جلوگیری می کند). حال با توجه به خواص و ارزشهای غذایی فراوانی که در این مقوله نمی گنجد می بینید که آبلیمو باید به عنوان یک ماده غذایی اصلی مورد توجه خا نوارها قرار گیرد و در سبد غذایی روزانه آنها قرار گیرد. البته فراموش نشود که تمامی این خواص در آبلیموی طبیعی آتا موجود بوده و این شرکت در تحقّق این هدف و رسالتی که بر دوش دارد تا جایی که امکان داشته سعی و تلاش داشته حال دیگر انتخاب با خود شماست .
لیمو و فواید آن لیموترش نورچشم را زیاد میکند، از طاسی سرجلوگیری میکند، موهای سر را تقویت میکند. لیموترش میوهایست، کاملا سالم در عین حال که مقوی است میتواند به تمام باقتهای عضلانی بدن غذا بدهد بدین سبب به آن عال تندرستی بدن نام دادهاند. لیموترش، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، ترنج، بالنگ، لیمو عمانی، توسرخ، نارنج، دارابی و ده نوع دیگر از این نوع میوه است و شبیه هم بوده و دارای خواص مشابه هستند، میوه و گل، برگ، شکوفه، ساقه و درختان که همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولی دارای منافع مشترک بوده و و میتوان آنها را به هم پیوند زد حتی میتوان روی یک درخت پیوند درختهای دیگر را زد و انواع میوههای این تیره و نوع را از یک درخت بدست آورد. میوههای پیوندی از نظر ظاهر درشتتر، شادابتر و گواراترند. املاح و ویتامینهای موجود در لیموترش: لیموترش سرشار از ویتامینهای (آ)و (ب) و به ویژه ویتامین (ث) و دارای آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. در لیموترش اسیدهای زیادی وجود دارد که از همه مهمتر اسید سکوربیک و اسید سیتریک است که از بین برنده اسیداوریک است. خواص درمانی لیموترش: اسیدهای موجود در لیموترش از بین برنده اسید اوریک است و خون را رقیق میکند، دستگاه هاضمه و دستگاه ادراری را ضد عفونی میکند آب لیمو به مقدار زیاد باسیلهای تبی تیفوئید (حصبه) و اسهال خونی را کشته و نابود میکند اگر آب آشامیدنی شما مشکوک است چند قطره در آن لیموترش بچکانید به این وسیله آب آشامیدنی شما پاک میشود ( در آلمان نیز آب را بدین صورت قابل آشامیدن مینمایند) به همین صورت چنانچه روی گوشتهای مانده یا کپک زده چند قطره لیموترش بریزید از عوارض سوء و حوادثی که ممکن است رخ دهد جلوگیری میکند آب لیمو را چنانچه بر روی غذاهای ثقیل بزنند هضم آنرا آسان میکند. آبلیمو تب را از بین میبرد و تنگی نفس را درمان میکند بیماریهای، رماتیسم عرق النساء، مرض قند، غلظت خون، ناتوانی جنسی، زکام، سرماخوردگی ذات الریه، گلودرد، تب خال با آب لیمو معالجه میشود. زهر حشرات مانند زنبور، عقرب، مار و افعی را درمان میکند، آب لیمو ضد درد است سردرد را کم و دردهای کلیه و شکم را تسکین میدهد آبلیمو ضد تیفوس، سرخک، آبله مرغان و مخملک است. آبلیمو معده را درمان میکند و سنگهای کبدی را درمان میکند. آبلیمو زیادی چربی را از بین میبرد و آبهای اضافی بدن را دفع میکند. آبلیمود ضد کم خونی است و غلظت خون را از بین میبرد. چنانچه جوشهائی در صورت به وجود آید همگی از ناخوشی خون است و تجمع سم را در کبد نشان میدهد. چنانچه مرکبات نخوریم همیشه در صورت و نقاط مختلف بدن جوشهای چرکی به وجود میآید که علامت بارزی از ضعف و کثیف شدن خون است و با آبلیمو درمان میشود. تبهای روده و ترش کردن غذا با آب لیمو معالجه میشوند آبلیمود سم های جمع شده در کبد را از بین میبرد. ولی باید توجه داشت که کبد به خود لیمو بیشتر از آب آن احتیاج دارد. محققین دانشگاه آمریکا موفق به کشف ویتامین جدیدی در لیمو شدهاند که سبب تقویت اعصاب شده و از فلج اطفال جلوگیری میکند و در معالجه عرق النساء ذات الریه و سرطان بسیار موثر است. معالجه سرماخوردگی چنانچه حس کردید سرماخوردهاید مقداری آبلیمو را در یک لیوان آب گرم ریخته با کمی عسل بنوشید. برای معالجه ذات الریه آب پیاز را گرفته با آبلیمو مخلوط کرده و با آب شلغم و آب هویج و آب کرفس خام چنانچه خورده شود ذات الریه و تنگی نفس را درمان میکند. برای زیاد شدن بزاق دهان آبلیمو میل کنید. برای سالاد سبزیها و میوههای خام و برای چاشنی بهتر است که به جای سرکه صنعتی از آب لیمود استفاده کرد. لیمو علاوه بر ادرارآور بودن در معالجه رماتیسم، نقرس، سنگ کلیه مفید است چون خون را پاک میکند برای جوش پوشت صورت و بطور کلی برای بیماریهای جلدی مفید است.
▪ لیموترش رفع عطش میکند. ▪ لیموترش معالج پوکی استخوان است. ▪ لیموترش درمان کننده بیماری کبد است؛ در یک لیتر آب جوشیده کمی شکر و آب یک لیموترش به آن اضافه کرده و روزانه چند با یک استکان از آن میل کنید. ▪ لیموترش معالج بیماری ذکام؛ برای درمان ذکام لازم است چند قطره به کف دست ریخته به نزدیکی بینی آورده آبلیموها با به بالا میکشیم بعدا بلافاصله بینی را با روغن زیتون تصفیه نشده(بودار) کمی چرب میکنیم. از لیموترش برای جلوگیری از خونریزی بینی میتوان استفاده کرد برای این منظور پنبه را آغشته به آبلیمو کرده داخل بینی قرار دهید خونریزی قطع خواهد شد. ▪ لیموترش درمان کننده درد گلو و آنژین است. برای درمان این بیماری لازم است آب یک لیموترش را گرفت و در یک لیوان آب نیم گرم ریخت و در هر روز چند بار با آن غرغره کرد و کمپرس آب لیمو که کمی نمک به آن زده باشد بر روی گلو آنژین را درمان میکند و همچنین کمپرسی را با برگههای بریده شده نازک لیمو انجام دهند سردردهای شدید عصبی را برطرف میکند. ▪ لیموترش برطرف کننده جوشهای صورت برای برطرف و معالجه جوش و لکههای صورت، بریدههای نازک لیموترش را کمی نمک به آن زده بر روی پوست صورت بمالند لکههای سیاه و جوش صورت را از جهره پاک میکند. ▪ برای برطرف کردن سرمازدگی دست و صورت و ورم کردن آنها دست و صورت را با آبلیموی تازه مالش بدهید. برای اینکه دندانهای سفیدی داشته باشید هر هفته یکبار دندانهای خود را با آبلیموی تازه مسواک بزنید. پروفسور (بینه) عقیده دارد که مصرف دو لیموی متوسط در روز برای احتیاج بدن به ویتامین (ث) کافی است اشخاصی مانند بچهها، بزرگ سالان، زنان حامله و کهن سالان بهتر است لیموترش را با عسل میل کنند. ▪ بیماری رماتیسم نقرس، تصلب شرائین، چاقی، درد کلیه، واریس سیاتیک را میتوان با لیمو بخوبی معالجه کرد. برای هر بیماری و بنیه بیمار باید هر روز از پنج تا هفت لیمو را مصرف کرد. برای درمان این بیماریها لازم است در هفته اول روزی یک عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و به همین ترتیب تا هفته هفتم روزی هفت عدد لیموترش خورده شود و این عمل بر حسب شدت و ضعف مرض و قدرت و بنیه بیمار تغییر میکند. ▪ در این رژیم ممکن است در بیمار درد معده و روده ایجاد شود مهم نیست لیمو سبب میگردد که درد و سموم از بدن خارج شود. رانکول در کتاب خود به نام (اول خودت را بشناس) مینویسد «لیموترش در سلولهای پی منفذ خود» مایهای را نگه میدارد و مایعی بنام سیترات و کلریدرات دو پتاسی که هر دو از املاح نباتی هستند در خود حل کرده و قابل جذب مینماید. لیمو با روغنهای مایع خوب، زیتون، گردو، بادام، قندق، سیب زمینی ترشی، بادام زمینی، نارگیل، هویج، سالاد کاهو، کرفس، تره فرنگی، پیاز، چغندر، گل کلم، کلم دگمهای شاهی، آندیو، سیر، شلغم، ترب، بادمجان، فلفل، رازیانه، مارچوبه، اسفناج، انواع کدو، کلم قمری، تخم مرغ و پنیر سازگار است. لیمو با نان، سیب زمینی، برنج، گندم، ارزن ، ماکارونی ، موز، بلوط، نانهای شیرینی، میوههای شیرین، گوجه فرنگی، سیب درختی، سرکه، لپه ، باقلا، عدس، لوبیا و خرما و نخود ناسازگار است.
مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.
مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع و معادن . 3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی . 4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس . شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی -تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران - حداقل سن 18 سال تمام - دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
2- اشخاص حقوقی - اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت ) - ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور
مدارک مورد نیاز: 1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان. 2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن 3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی 4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست 5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء 6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی 7- پوشه فنردار 8-درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست اصلاحیه جواز تاسیس : 1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز. 2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند. 3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد. 4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد. 5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
تعریف: پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر می گردد.
صدور پروانه بهره برداری : 1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت. 2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی. 3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز. 4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط. 5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت. 6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
مراحل صدور توسعه طرح : 1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت. 2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی. 3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید. 4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه. 5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر. 6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.
فصل دوم روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : بازدید از کارخانه تولید و بسته بندی آبلیمو بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید و بسته بندی آبلیمو به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید و بسته بتندی کالایی مانند آبلیموکه بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز (ارقام به میلیون ریال) :
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) در زمینه فروش محصولات غذایی مانند آبلیمو می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .
فصل سوم امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح : 1-1- زمین :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمانها : 4-1- تأسیسات و تجهیزات (ارقام به میلیون ریال) :
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی (ارقام به میلیون ریال) :
6-1- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه (ارقام به میلیون ریال) :
7-1- تجهیزات اداری (ارقام به میلیون ریال) :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال) :
جدول هزینه های ثابت طرح : 2- هزینه های جاری طرح : 1-2- مواد اولیه و بسته بندی :
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل (ارقام به میلیون ریال) :
3-2- هزینه تعمیرات و نگهداری (ارقام به میلیون ریال) :
4-2- هزینه سوخت و انرژی :
5-2- هزینه استهلاک (ارقام به میلیون ریال) :
جدول هزینه های جاری طرح : سرمایه در گردش (دوره یکماهه) :
جدول سرمایه گذاری :
توجیه اقتصادی محصول :
3- فروش :
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی :
محاسبه دوره بازگشت سرمایه :
محاسبه نقطه سر به سر در 100% تولید (ارقام به میلیون ریال) :
محاسبه کارمزد وام :
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات (ارقام به میلیون ریال) :
فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح : با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید و بسته بندی آبلیمو و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |