ترجمه Preharvest factors affecting physiological disorders of fruit
ترجمه Preharvest factors affecting physiological disorders of fruitAbstract عوامل قبل از برداشت موثر بر اختلالات فیزیولوژیکی میوه چکیده توسعه ی اختلالات در طول رسیدن و انبارداری پس از برداشت میوه به طیفی از عوامل قبل از برداشت بستگی دارد. واضح تریت این عوامل، بلوغ میوه در زمان برداشت می باشد. با این حال، تعدادی از فاکتورها دیگر نیز ممکن است در اختلالات مرتبط با رسیدن و در تعیین نحوه ی واکنش میوه به دماهای پایین و یا سایر شرایط تحمیلی پس از برداشت مهم باشد. موقعیت باردهی بر روی درخت و تاریخ دمایی میوه دو تا از مهم ترین این فاکتورها می باشند. در سیب، موقعیت میوه محتوای مواد معدنی میوه را به شدت تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه باعث بروز اختلالات پس از برداشت مانند تلخی میوه می گردد. این اثر موقعیت ممکن است نشان دهنده ی اثرات گرده افشانی و کشت و یا تفاوت های مستقیم تر در جریان مواد معدنی و آب در میوه های در حال نمو باشد. در میوه هایی مانند سیب و آووکادو، مشاهده می کنیم که دماهای بالای تجربه شده توسط میوه بر روی درخت می تواند واکنش میوه ها را به دماهای پایین و بالای پس از برداشت تحت تاثیر قرار دهد.اختلالات خاص مانند هسته ی آبی در سیب و آسیب یخ زدگی می تواند مرتبط با مواجهه ی میوه با نور خورشید و دماهای بالا باشد، اختلالاتی مانند سوختگی بر روی پوست در سیب نیز می تواند مرتبط با مواجهه ی مکرر میوه با دمای پایین در طول فصل رشد باشد. شناسایی عوامل قبل از برداشت امکان افزایش توانایی تولید میوه و احتمال بروز کمتر اختلالات پس از برداشت را فراهم می سازد. جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |