دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید
4kia.ir

دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید

شما در این سایت میتوانید به راحتی بهترین فایل ها که دارای ضمانت می باشند را دانلود کنید(فایل سل،فورکیا،همیار دانشجو و....)
بهترین های اینترنت را در این وب سایت بیابید.
طبقه بندی موضوعی

ترجمه Preharvest factors affecting physiological disorders of fruit

جمعه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۴۱ ق.ظ


ترجمه Preharvest factors affecting physiological disorders of fruit

Abstract
Development of disorders during postharvest ripening and storage of fruit depends on a range of preharvest factors. The most obvious of these is maturity of fruit at harvest. However, a number of other factors may be just as important in ripening-related disorders and in determining how fruit respond to low temperatures or other imposed postharvest conditions. Fruiting position on the tree and fruit temperature history are two of the most important of
these factors. In apples, position strongly influences fruit mineral contents, and consequently incidence of postharvest disorders such as bitter pit. This positional effect may reflect pollination and cropping effects, or more direct differences in flow of minerals and water into developing fruit. In both apples and avocado fruit, we have shown that high temperatures experienced by fruit on the tree can influence the response of those fruit to low and high
postharvest temperatures. Specific disorders such as watercore in apples and chilling injury in avocado can also be related to fruit exposure to sunlight and high temperatures; disorders such as scald in apples may be related to frequency of low temperature exposure over the season. Identification of preharvest factors raises the possibility of producing fruit with less predisposition to postharvest disorders.

عوامل قبل از برداشت موثر بر اختلالات فیزیولوژیکی میوه

چکیده

توسعه ی اختلالات در طول رسیدن و انبارداری پس از برداشت میوه به طیفی از عوامل قبل از برداشت بستگی دارد. واضح تریت این عوامل، بلوغ میوه در زمان برداشت می باشد. با این حال، تعدادی از فاکتورها دیگر نیز ممکن است در اختلالات مرتبط با رسیدن و در تعیین نحوه ی واکنش میوه به دماهای پایین و یا سایر شرایط تحمیلی پس از برداشت مهم باشد. موقعیت باردهی بر روی درخت و تاریخ دمایی میوه دو تا از مهم ترین این فاکتورها می باشند. در سیب، موقعیت میوه محتوای مواد معدنی میوه را به شدت تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه باعث بروز اختلالات پس از برداشت مانند تلخی میوه می گردد. این اثر موقعیت ممکن است نشان دهنده ی اثرات گرده افشانی و کشت و یا تفاوت های مستقیم تر در جریان مواد معدنی و آب در میوه های در حال نمو باشد. در میوه هایی مانند سیب و آووکادو، مشاهده می کنیم که دماهای بالای تجربه شده توسط میوه بر روی درخت می تواند واکنش میوه ها را به دماهای پایین و بالای پس از برداشت تحت تاثیر قرار دهد.اختلالات خاص مانند هسته ی آبی در سیب و آسیب یخ زدگی می تواند مرتبط با مواجهه ی میوه با نور خورشید و دماهای بالا باشد، اختلالاتی مانند سوختگی بر روی پوست در سیب نیز می تواند مرتبط با مواجهه ی مکرر میوه با دمای پایین در طول فصل رشد باشد. شناسایی عوامل قبل از برداشت امکان افزایش توانایی تولید میوه و احتمال بروز کمتر اختلالات پس از برداشت را فراهم می سازد.

دانلود مقاله انگلیسی بصورت رایگان



جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی