مطالعه پلی فنول ها در دانه ها و برگ های گوار - (فقط متن فارسی)
تعداد صفحات: 13 گوار (سیامپوزیز تتراگونولوبا ال. تاوب) یکی از حبوبات مهم است, دانه های آن به عنوان منبع تجاری صمغ و به عنوان غذایی ارزشمند برای دام به استفاده می شوند. گزارش شده است که آرد گوار (ماده باقیمانده پس از استخراج صمغ) موجب کاهش رشد طیور و موش ها می شود و استفاده از مقدار اندکی از آن در حدود 7.5% در جیره غذایی مرغ موجب کاهش قابل توجه رشد و افزایش مرگ و میر پس از استفاده طولانی مدت می گردد. این کاهش رشد اشکال گوناگونی دارد و به پسماند صمغ و فاکتور آنتی تریپسین موجود در آرد گوار نسبت داده می شود. هرچند, دلایل عوارض شدیدا سمی آرد گوار هنوز نامشخص است. یکی دیگر از محصولات خانواده حبوبات, لوبیای خرنوب (سراتونیا سیلیکوآ), می باشد که آن نیز برای تولید صمغ گالاکتومانان استفاده می شود و اثر سمی آن بر موش و طیور گزارش شده است, اما در این نمونه, سمیت به حضور ترکیبات فنولی نسبت داده شده است. بعلاوه, تامیر و آلوموت گزارش دادن که تانن های خرنوب بر روی آنزیم های گوارشی اثر بازدارندگی دارند. |