پروتئین های ضد میکروبی (قابل ویرایش) 19 صفحه
پروتئین های ضد میکروبی (قابل ویرایش) 19 صفحهفهرست چکیده1 مقدمه. 2 دسته بندی پپتیدهای ضد میکروب بر اساس ترکیب اسید آمینهای.. 3 پپتیدهای ضد میکروب آنیونی.. 3 پپتیدهای آب گریز کاتیونیک با مارپیچ آلفا3 پپتیدهای کاتیونیک غنی از ریشه های آمینواسید نوع خاص.... 3 پپتیدهای کاتیونیک غنی از آمینو اسید سیستتین.. 3 دسته بندی پپتیدهای ضد میکروبی بر اساس ساختار فضایی آن ها4 باکتریوسینها، باکتریهای گرم مثبت... 4 کارایی باکتریوسین ها در سیستم های غذایی.. 5 بافیدوباکتریها5 باکتریوسینهای باکتریهای گرم منفی و ترکیبات شبه باکتریوسین:6 میکروسینها:6 پپتیدهای ضد میکربی دوقطبی:7 پپتیدهای ضد میکربی کاتیون دار بسیار کوتاه7 لیپوپپتیدها:7 دیفنسین ها8 نایسین تنها پپتید ضد میکروبی مورد استفاده در صنایع غذایی.. 8 کاربردهای صنعتی پپتیدهای ضد میکروبی:11 مکانیسمعملپپتیدهایضدمیکروبی.. 12 انتخابصحیحیکپپتیدضدمیکربی.. 13 نتیجه گیری.. 14 منابع:15
دانلود پاورپوینت جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |