تحقیق میکرو امولسیون ها و نانو امولسیون ها
تحقیق میکرو امولسیون ها و نانو امولسیون هاتحقیق با عنوان مروری برمیکرو و نانو امولسیون ها تحقیقی کامل در 11 صفحه است که حاصل ترجمه 4 مقاله انگلیسی است. پاور پوینت ارائه تحقیق نیز بصورت آماده به همراه اصل مقالات انگلیسی و ترجمه ضمیمه گردیده است در زیر چند صفحه اول ترجمه مشاهده میشود میکرو و نانو امولسیون ها
میکروامولسیون میکروامولسیون ها، دیسپرسیون هایی هستند با پایداری ترمودینامیکی شامل، یک فاز قطبی(آب)، یک فاز غیر قطبی(روغن)، که توسط عوامل فعال سطح (سورفاکتانت ها) که معمولا با کو سورفاکتانت (co-surfactant) همراه می باشند، پایدار شده اند. میکرو امولسیون از نظرمیکروسکوپی هتووژن اما از نظر ماکروسکوپی، مخلوطی هوموژن است. اصطلاح "میکروامولسیون" اصطلاحی مناسب برای این نوع امولسیون ها نیست. چون اندازه ذرات کمتر از یک میکرومتر(حتی کمتر از 100 نانومتر) می باشد. اصطلاحات دیگری که به میکروامولسیون ها اطلاق می شود: Transparent emulsion Swollen micelle Micellar solution Solubilized oil مزایای میکروامولسیون ها: تهیه ی آسان، ظاهر شفاف، بهبود دسترسی زیستی ترکیبات(compounds bioavailability)، بالا بردن عمر ماندگاری (shelf life) محصول، افزایش انحلال پذیری ترکیبات کم محلول، محافظت از ترکیبات ناپایدار در برابر نور یا آنزیم ها، استفاده در بیورآکتورها جهت تولید موثر ترکیبات زیست فعال.
تهیه میکروامولسیون روش های رایج: 1)امولسیفیکاسیون خودبخودی"Spontaneous Emulsification" 2) امولسیفیکاسیون غشایی "Membrane Emulsification "
در این روش می تواند میکروامولسیون را به آسانی توسط مخلوط کردن فاز ها و بکارگیری یک فرایند همزنی یا گرما دهی ملایم، تهیه نمود. ظرف حاوی آب، سورفاکتانت و کوسورفاکتانت توسط فاز روغن تیتر می شود تا زمانی که ظاهری تقریبا کدردر مخلوط دیده شود. ونیز می توان مخلوط آب و روغن را توسط مخلوط سورفاکتانت و کوسورفاکتانت تا زمان محو شدن کدورت تیتر نمود. همچنین می توان برای بدست آوردن میکروامولسیون آب را با مخلوط روغن و سورفاکتانت تیتر نمود. . . .. . .
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید |