عنوان فایل : جزوه کامل اصول تغذیه دام
قالب بندی : پاور پوینت
شرح مختصر:
این جزوه مربوط به دکتر نوید شاد یکی از نویسندگان کتاب می باشد که کتاب کامل در 11 عدد فایل پاورپوینت خلاصه شده است .
تعدادصفحات : 450ص
فهرست مطالب :
ارزیابی مواد خوراکی:
قابلیت هضم(Digestibility)
یک مثال از قابلیت هضم
اندازهگیری قابلیت هضم
اندازه گیری قابلیت هضم در طیور
دوره عادت پذیری در آزمایشات هضمی
استفاده از ترکیبات رنگی
فرمول کلی برای محاسبه ضرایب قابلیت هضم
روشهای استفاده از معرف
استفاده از اکسیدکروم در تعیین میزان ماده خشک مدفوع
چندین مثال
روش آزمایشگاهی تخمین قابلیت هضم در نشخوارکنندگان
روش اندازه گیری قابلیت هضم از روی گاز تولیدی
روش In sacco
اعتبار ضرایب قابلیت هضم
منشاء ازت متابولیک مدفوع
هضم و قابلیت هضم در بخشهای مختلف مجرای گوارش
عوامل مؤثر بر قابلیت هضم
ترکیب خوراک
ترکیب جیره
آمادهسازی خوراک
معمولترین عملآوریهای مورد استفاده برای خوراکها
اثرات بتاگلوکانها
غنی سازی قلیایی
مکملسازی آنزیمی خوراکها
عوامل مربوط به حیوان
سطح خوراکدهی
قابلیت هضم ایلئومی
معیارهای دیگر برای قابلیت هضم خوراکها
قابلیت دسترسی عناصر معدنی
سیستمهای بیان کننده میزان انرژی خوراکها(feed evaluation energy systems) :
مراحل ضروری در تنظیم علمی جیره
سیستمهای بیان کننده میزان انرژی خوراکها
مراحل ضروری در تنظیم علمی جیره
لزوم تقدم بررسی انرژی
سیستمهای انرژی و مدل های انرژی
سیستم انرژی خالص
مزایای عامل تبدیل k
سیستمهای انرژی برای نشخوارکنندگان
سیستم انرژی متابولیسمی مورد استفاده در بریتانیا
قابلیت متابولیزه شدن
جدول بازدهی استفاده از انرژی متابولیسمی توسط نشخوارکنندگان برای نگهداری رشد وتولید شیر
تولید حیوان
تنیم جیره برای گاوهای در حال رشد
مثال ها
مواد معدنی (Minerals total) :
مشخصه های یک ماده معدنی ضروری
روش فاکتوریل
روش دیگر تعیین احتیاجات
طبقه بندی عناصر ضروری تا سال 1950
عناصر کم نیاز و پرنیاز
نمودار مسیرهای احتمالی حرکت مس در بدن نشخوارکنندگان
کلات
نمونه هایی از نقش مواد معدنی در آنزیم ها
وظایف تعدادی از عناصر
منابع طبیعی و مکمل های مواد معدنی
مثال هایی از قابلیت دسترسی نسبی عناصر معدنی در ترکیبات معدنی
استفاده از مکملهای معدنی برای حیوان در مرتع
تعادل اسید-باز
محاسبه تعادل اسید-باز
تعادل آنیون–کاتیون تعیین نشده
تفاوت آنیون – کاتیون و تب شیر
تفاوت کاتیون – آنیون
پیشگیری از تب شیر از طریق تنظیم آنیون-کاتیون
ترکیب استخوان
منابع کلسیم
مکمل های معدنی حاوی کلسیم
نسبت کلسیم به فسفر
علایم کمبود فسفر
منابع فسفر
علایم کمبود پتاسیم
علایم کمبود سدیم
منابع سدیم
کلر ونمک
گوگرد ومنیزیم
علایم کمبود آهن
مسمومیتزایی آهن
منابع آهن
علایم کمبود مس
مکملهای معدنی حاوی کلسیم
عارضه پشت نوسانی
روابط متقابل مس، مولیبدن و گوگرد
مسمومیتزایی مس
مس بعنوان محرک رشد
مسمومیتزایی کبالت
علایم کمبود ید
منابع منگنز
علایم کمبود روی
مولیبدون وسلنیوم
فلور وسیلسیوم وکروم
وانادیوم ونیکل وقلع
آرسنیک
منظور از عنصر معدنی ضروری چیست؟
روش فاکتوریل در تعیین احتیاجات مواد معدنی
مواد معدنی با بیش از یک وظیفه
غلظت عناصر کم نیاز وپرنیاز
نمودار مسیرهای احتمالی حرکت مس در بدن نشخوارکنندگان
حیوان و خوراکش(feed analysis) :
تعریف خوراک
حیواناتی که توسط انسان نگهداری می شوند
گیاهخواران (herbivores)
همه چیز خوران (omnivores)
گوشت خوران (carnivores )
مهمّتریناجزای خوراک گیاهان و حیوانات
حیوانات آب مورد نیاز خود را از سه منبع تأمین میکند
خصوصیات فیزیکی آب
آب آشامیدنی
آب موجود در خوراک
آب متابولیکی
ترکیب بعضی فرآوردههای گیاهی و حیوانی براساس حالت تازه و ماده خشک
ماده خشک
تفاوت بین گیاهان و جانوران
آنالیز و خصوصیات خوراکها
رطوبت(Moisture)
خاکستر (Ash)
پروتئین خام (Crude Protein, CP)
فرضیات در تعیین پروتئین خام
عصاره اتری(Ether Extract, EE)
کربوهیدرات خوراک
الیاف خام
عصارههای عاری از ازت
روشهای تجزیه جدید
نشاسته و قندها
روش ونسوست
روش ونسوست برای تجزیه الیاف
سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل( CNCPS)
پلیساکاریدهای غیرنشاستهای(NSP)
روشهای آنزیمی-وزن سنجی
روشهای آنزیمی-کروماتوگرافی
اجزای اصلی NSP
تعیین مواد معدنی
روشهای کروماتوگرافی
معیارهای کیفیت پروتئین برای حیوانات نشخوارکننده;
پروتئین خام (CP)
پروتئین خام قابل هضم(DCP)
پروتئین حقیقی
معادل پروتئینی(EP)
کربوهیدرات های ساختمانی (SC) و غیرساختمانی (NSC)
سیستم های فعلی برای ارزیابی پروتئین خوراک برای حیوانات نشخوارکننده
تجزیهپذیری بخش ازته جیره
عوامل موثر بر قابلیت تجزیه
اندازهگیری تجزیهپذیری با استفاده از حیوان
تعیین تجزیهپذیری به وسیله روش حیوان-آزمایشگاه
فرمول میزان ناپدید شدن پروتئین
رابطه ناپدید شدن پروتئین با زمان انکوباسیون
سرعت عبور
احتیاجات انرژی نگهداری
انرژی متابولیسمی
سیستم انرژی متابولیسمی در طیور
پروتئین
معیارهای تعیین کیفیت پروتئین برای حیوانات تکمعدهای
روشهای میکروبیولوژیکیارزیابیاسیدهایآمینهضروری
انرژی متابولیسمی ظاهری تصحیح شده برای ازت
( AMEnn)
انرژی متابولیسمی ظاهری
انرژی متابولیسمی حقیقی
(True Metabolizable Energy, TMEE)
معیارهای کیفیت پروتئین برای حیوانات نشخوارکننده
تجزیهپذیری بخش ازته جیره
اندازهگیری تجزیهپذیری با استفاده از حیوان
عکس هایی از متن :
تگ ها :اصول
تغذیه دام وطیور، درسی , جزوات , دامپزشکی ، گـاو ،گـوسفند،کتاب،جزوه های
درسی ،جیره نویسی ،طیور، اسلاید، دانلود، جزوه، اصول تغذیه، دانلود کتاب
تغذیه دام مکدونالد ویرایش هفتم (2011) - جدید ، دانلود کتاب تغذیه
طیور،دانلود جزوه اصول تغذیه دام،تغذیه دام pdf،تغذیه دام مکدونالد،جزوه
تغذیه دام و طیور،اصول تغذیه دام و طیورکتاب اصول تغذیه دام و طیور،اصول
تغذیه طیور
ونالد،جزوه تغذیه دام و طیور،اصول تغذیه دام و طیورکتاب اصول تغذیه دام و طیور،اصول تغذیه طیور