طرح توجیهی پرورش شترمرغ در ایران
توسعه تجارت گوشت و مواد پروتینی ازمنابع جدید از جمله شتر، کروکدیل ، خرگوش ، کانگورو ، میگو ، شترمرغ و ... در دو دهه اخیر
مورد توجه کشورها قرار گرفته و با توسعه تجارت این محصولات الگو های جدید تغذیه ای در دنیا در حال شکل گیری است .با افزایش
تقاضا برای گوشت و محصولات جانبی شترمرغ ، تولید ، پرورش و تجارت شتر مرغ در برخی از کشورها از جمله ایران مورد توجه قرار
گرفته
است .در ایران، طی برنامه سوم توسعه با واردات تعدادی جوجه شترمرغ به
کشور، صنعت شترمرغ به عنوان مبنع جدید تامین پروتئینی شکل گرفت و اقبال بخش
خصوصی از این صنعت نوپا ،روند سرمایه گذاری و توسعه ی این صنعت را تسریع
نمود. بخش خصوصی در این زمینه بدون اتکا به حمایت های دولتی نسبت به واردات
جوجه و پرورش و نگهداری آن به عنوان یک صنعت نوظهور اقدام نموده است، و
توسعه این صنعت بدون فراهم سازی زیر ساخت ها و بدون پشتوانه علمی و
تحقیقاتی و شناخت از شرایط زیست محیطی ، اصلاح نژاد ، تغذیه ،بهداشت و
بیماریها و.. دامنه فعالیت این صنعت در سراسر کشور گسترش یافته است .
لازم به توضیح است که فایل های ارائه شده در این سایت متعلق به
دهه 80 بوده و برای بروز رسانی می بایست با مدیریت سایت به شماره
09125117145 تماس حاصل فرمائید .
فهرست مطالب مندرج در طرح توجیهی
مقدمه
معرفی و شناخت محصول
نام تجاری محصول
شماره تعرفه گمرکی و کد محصول ISIC
کاربرد محصول
استانداردهای مرتبط
مواد اولیه مورد نیاز
کالاهای جایگزین محصول
تعرفه گمرکی محصول و مقایسه با کشور های دیگر
تعرفه گمرکی ماشین آلات
قیمت محصول
مصرف کنندگان محصول
بررسی مقدماتی محل های پیشنهادی اجرای طرح
بررسی مقدماتی تکنولوژی تولید
ورودی ها و خروجی های طرح
اهمیت استراتژیک محصول و درجه نیاز جامعه
وضعیت عرضه و تقاضا
بازار محصول
بازاریابی خارجی
بازاریابی داخلی
بررسی روند صادرات و واردات
براورد میزان تقاضای
رویکرد مصرف (مطالعه تقاضا)
رویکرد تولید (مطالعه عرضه)
عوامل موثر بر تقاضا
مطالعه جمعیت
تجزیه و تحلیل فنی
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید – نقاظ قوت و ضعف
روش Drum Drying
روش Ring Drying
روشSpray Drying
مواد اولیه و ورودی ها
براورد نیروی انسانی
تعیین محل اجرای طرح
کشور های تولید کننده ماشین آلات
جمع بندی
منابع