دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید
4kia.ir

دانلود پرفروش ترین فایل ها# فورکیا # اینترنت#فایل سل#

فایل های پرفروش فورکیا و اینترنت را دانلود کنید(فایل های در این وبسایت قرار داده می شودکه تضمینی و مطمئن هستن ،اگر غیر از این بود به مدیریت اطلاع دهید)سعی شده فایل های دارای ضمانت معتبر گلچین بشه ولی تصمیم با شماست.موفق باشید

شما در این سایت میتوانید به راحتی بهترین فایل ها که دارای ضمانت می باشند را دانلود کنید(فایل سل،فورکیا،همیار دانشجو و....)
بهترین های اینترنت را در این وب سایت بیابید.
طبقه بندی موضوعی


دانلودکتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان (pdf)

عنوان فایل :  دانلود کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

نوع فایل : pdf 

تعدادصفحات : 76 ص

مولف: دکتر حشمت سپهری مقدم

شرح مختصر : 

پرورش ابزیان از 4000 سال پیش در پین ، ژاپن ومصر باستان  مشاهده شده است . همچنین تاریخچه پرورش ماهی در هند به 3000 سال پیش ودر اروپا به 2500 سال پیش برمی گردد . با وجود این قدمت دیرینه ، این علم بسیار جوان ونوپاست .لذا در این مجموعه در فصل اول احتیاجات آبزیان به پنج دسته مواد مغذی توضیح داده شده است  وبعد از بحث در ارتباط با اشکال مختلف غذا ،مدیریت تغذیه وروش های تغذیه در مورد روش های مختلف جیره نویسی توضیحاتی داده شده است .

فهرست : 

مقدمه 

فصل اول : احتیاجات آبزیان 

انرژی 

کربوهیدرات های قابل دسترس 

عوامل محدود کننده استفاده کربوهیدرات ها در تغذیه آبزیان پرورشی 

احتیاجات انرژی (پایه وتولید )آبزیان پرورشی 

پروتئین 

میزان پروتئین مورد نیاز ماهی قزل آلا ،کپور ماهیان ومیگو در مقاطع مختلف وزنی  

احتیاجات اسید های آمینه  آبزیان پرورشی (برحسب درصد پروتئین جیره)

چربی  

میزان اسید های چرب مورد نیاز ماهیان مختلف 

ویتامین 

احتیاجات ویتامینی  ومقدار توصیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان ،کپور ومیگو

مواد معدنی 

مواد اولیه ای که برای تامین مواد معدنی به غذا افزوده می شود 

ترکیب اجزا مکمل های معدنی مورد استفاده در جیره  آبزیان پرورشی

فصل دوم : اشکال مختلف غذا 

غذا های تر 

غذا های مرطوب  

غذا های خشک 

انواع غذا های مخصوص لارو ها  

آماده سازی جیره میکرو کپسوله با نایلون پروتئین 

انتخاب اجزا جیره  وافزودنی ها 

آسیاب کردن 

مخلوط سازی 

پلت سازی 

مشکلات احتمالی پلت ها  

خنک سازی وخشک سازی وخرد کردن 

اسپری چربی 

فصل سوم : مدیریت تغذیه انواع آبزیان 

مدیریت تغذیه ماهیان سرد آبی 

درجه حرارت آب (Water Temperature)  

اکسیژن محلول در آب (Dissolved oxygen)

غلظت یون هیدروژن (PH) استخر

سرعت جریان آب

گاز کربنیک استخر

کدورت یا شفافیت آب (Trans parency)   

نحوه برآورد مقدار غذا مورد نیاز ماهی قزل آلا و روش محاسبه آن 

مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی 

انواع کپور 

کپور معمولی Common

کپور نقره ای  یا فیتو فاک Silver Carp  

کپور علف خوار یا آمور 

محاسبه میزان غذای دستی مورد نیاز کپور ماهیان 

تغذیه میگو

استخر نوزاد گاه 

آهک دهی وحاصلخیز کردن استخرها 

استفاده از غذا های مکمل Supplementary feeding  

استخر پرواربندی اولیه 

حاصلخیز یا بارور کردن استخر ها 

فصل چهارم : روش های تغذیه 

میزان غذا دهی 

توالی غذا دهی 

روش های غذا دهی 

غذا دهی ماهیان در استخر 

غذا دهی ماهیان اکواریومی 

غذا دهی میگو 

حجم جیره غذایی 

جیره مرحله لاروی 

جیره میکرو باند 

جیره با پوشش بسیار نازک 

جیره میکرو کپسول دار 

جیره های برکه ای 

نگهداری صحیح خوراک ماهی 

فصل پنجم : جیره نویسی 

هدف جیره نویسی

جیره غذایی 

رابطه فرمولاسیون غذا وتکنولوژی ساخت غذا 

تذکرات مهم در مورد جیره نویسی 

روش های جیره نویسی 

روش مربع پیرسون 

روش معادلات جبری چند مجهولی 

روش ماتریس 2*2 

روش جایگزینی 

روش های کامپیوتری 

مسائل حل شده هر روش

نرم افزارهای جیره نویسی 

آنالیز مواد غذایی 

منابع 

عکس هایی از متن :   

 

آبزیان - تغذیه،تکنولوژی،شکار، ماهیگیری و حفاظت از منابع طبیعی،شکار، ماهیگیری، حفاظت از منابع زیستی و فنون مربوطه،پرورش مهره‌داران خونسرد،کشاورزی، دانلود رایگان کتاب جیره نویسی تغذیه آبزیان (فایل PDF)، نمونه سوالات جیره نویسی تغذیه آبزیان،دانلود کتاب جیره نویسی آبزیان پیام نور ،پیام نور، علوم کشاورزی, کارشناسی ارشد, دانشگاه پیام نور, مهندسی کشاورزی, کتاب های علوم کشاورزی،


جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی