چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۳۸ ب.ظ
«فهرست مطالب»
عنوان
|
شماره صفحه
|
تاریخچه
|
1
|
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
|
12
|
قسمت اول: سیب زمینی
|
|
مقدمه
|
40
|
طبقه بندی
|
42
|
گیاه شناسی
|
44
|
گلدهی در سیب زمینی
|
46
|
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
|
47
|
عادت رشد
|
48
|
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا
|
58
|
آبیاری
|
60
|
نیازهای غذایی سیب زمینی
|
64
|
زمان برداشت
|
73
|
فیزیولوژی پس از برداشت
|
77
|
گواهی بذور سیب زمینی
|
85
|
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
|
86
|
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
|
101
|
عنوان
|
شماره صفحه
|
قسمت دوم: پیاز
|
|
پیشینه
|
145
|
رده بندی گیاهی
|
145
|
ترکیب پیاز
|
146
|
بو و طعم پیاز
|
146
|
ارقام پیاز
|
147
|
سطح زیر کشت
|
149
|
تولید
|
151
|
عملکرد
|
152
|
فرایند تولید
|
154
|
انبار کردن
|
167
|
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
|
169
|
منابع و مأخذ
|
177
|
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید
|
۰
۰
۹۶/۰۷/۱۲
محمد حسینی