فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 55
قابلیت ویرایش: دارد
فهرست بندی هوشمند: دارد
منابع: دارد
------------------------------------
فهرست مطالب
مقدمه. 1
اصول و روش های نگهداری مواد غذایی.. 2
تاریخچه و وضعیت سردخانه در ایران.. 2
نگهداری به وسیله حرارت دادن.. 3
نگهداری بااستفاده از سرما3
نگهداری با استفاده از خشک کردن.. 3
نگهداری با استفاده از روش تغلیظ... 3
نگهداری مواد غذایی با استفاده از نمک.... 3
نگهداری با استفاده از مواد افزودنی.. 4
نگهداری به وسیله تشعشع (میکروموج)4
روشهای کلی نگهداری مواد غذایی.. 5
۱-نگهداری مواد غذایی به روش انجماد. 9
تغییرات مواد غذایی در طول انجماد. 9
انجماد و تأثیر آن بر نگهداری مواد غذایی.. 11
ویژگیهای حسی (Quality Sensory)11
جنبههای فیزیکی انجماد. 11
بافت مواد غذایی.. 11
جنبههای شیمیایی انجماد. 12
جنبههای ایمنی و بهداشتی انجماد. 12
میوههای منجمد. 13
سبزیجات منجمد. 13
کیفیت غذایی.. 13
بسته بندی و عرضه به بازار14
آنزیمها در میوه جات... 15
تغییرات در بافت محصول.. 15
از دست دادن رطوبت... 16
فعالیت میکروارگانیسمها در فریزر16
ماندگاری و ذخیره سازی محصولات منجمد. 16
لفافهای ضد آب و بخار16
بسته بندیهای مخصوص فریزر و پختن.. 16
۲-پرتو دهی مواد غذائی.. 17
نگهداری مواد غذائی به روش پرتو دهی.. 17
تاریخچه. 17
پرتو دهی مواد غذائی.. 18
منابع اشعه یا پرتو. 18
تعاریف اساسی و اصطلاحات... 19
مزایای اشعه دهی مواد غذائی.. 21
معایب اشعه دهی مواد غذائی.. 22
اثرات اشعه دهی بر کیفیت مواد غذائی.. 23
چگونگی تاثیرات ضد میکروبی پرتو دهی.. 24
تغییرات میکروبی.. 24
مقاومت آنزیمها25
فرآوری مواد غذایی به منظور پرتودهی.. 25
شناسایی فرآوردههای غذایی اشعه دیده26
قوانین.. 26
۳-نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن.. 27
۹- مراحل تولید کنسرو مواد غذایی.. 28
۴-نگهداری مواد غذایی به کمک حذف آب... 32
۵-خشک کردن مواد غذایی.. 33
تعریف خشک کردن.. 33
انواع خشک کردن.. 34
روش طبیعی.. 34
روش مصنوعی.. 34
انتخاب مواد اولیه. 34
مکانیسم خشک کردن.. 34
کیفیت مواد غذایی در فرآیند خشک کردن.. 35
اثرات تغذیه ای.. 35
میکروارگانیسمها35
محل نگهداری محصولات خشک شده35
۶-روشهای غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی.. 36
فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا. 36
تولید فشار بالا. 37
استفاده از ترکیبات شیمیایی و بیو شیمیایی در نگهداری مواد غذایی.. 45
الف ) آنزیمهای آنتی میکروب... 48
ب) باکتریوسینها49
مواد افزودنی با خواص چند منظوره49
ادویهها و روغنهای اساسی.. 49
منابع و مراجع.. 50